Episode 78

Episode 77

Episode 76

5min - Timmy lager en snøball når han leker i snøen. Han passer på snøballen hele tiden, og gjør noe som ikke er så veldig lurt. Britisk animasjonsserie.

Episode 75

Episode 74

Episode 73

Episode 72

Episode 71

5min - Det er vinter, og Timmy oppdager noen store fotspor i snøen. Er det et monster i nærheten? Britisk animasjonsserie.

Episode 70

Episode 69

5min - Vennene lager ting av papir, og Timmy blir imponert når han ser flyet som Svanse har laget. Men hvordan går det når Timmy forsøker å lage et fly? Britisk animasjonsserie.

Episode 68

Episode 67

5min - I dag leker vennene sjørøvere, og Timmy drar igang en skattejakt. Britisk animasjonsserie.

Episode 66

5min - Timmy og vennene lager masker, og Timmy vil ikke ta av seg masken igjen. Britisk animasjonsserie.

Episode 65

Episode 64

5min - Timmy mister dukken sin, og oppdager det ikke før han ser de andre leke med sine dukker. Klarer Hege å hjelpe Timmy? Britisk animasjonsserie.

Episode 63

Episode 62

Episode 61

Episode 60

Episode 59

5min - I dag er alle sammen på piknik. Når de spiller fotball punkterer ballen på piggene til Pia. Britisk animasjonsserie.

Episode 58

Episode 57

Episode 56

5min - Bruse har fått hikke, og Timmy vil gjerne hjelpe han med å stoppe. Britisk animasjonsserie.

Episode 55

5min - Timmy og vennene hans lærer å spille tennis, men Greger får det ikke til. Men så finner Timmy på noe lurt. Britisk animasjonsserie.

Episode 54

5min - I dag skal gjengen lage en kinesisk drage. Timmy har lyst å være hode på dragen men blir skuffet. Britisk animasjonsserie.

Episode 53

Episode 52

5min - Etter å ha hørt torden når det stormet, blir Timmy blir Timmy veldig opptatt av sterke lyder. Britisk animasjonsserie.

Episode 51

5min - Timmy og vennene lager utklippsbøker. Men hvordan går det når Timmy vil ha med alle favorittene sine inn i boken? Britisk animasjonsserie.

Episode 50

5min - Bert er konsentrert og nøyaktig når han lager en drage, men Timmy er utålmodig og vil fly før den er ferdig. Britisk animasjonsserie.

Episode 49