Stream, Rent, or Buy

Episode 8: The Doomed Treasure

17min - Varken grodor eller en räv full av maskar stoppar Elhadj Gaye, Anne-Sophie Girard och Guillaume Bats när de letar efter en ond hertigs byte på herrgården Chastenay.

Episode 7: The Cursed Castle

21min - Issa Doumbia spelar otäcka spratt med Fadily Camara och Laurie Peret i Château-l’Évêque, där märkliga ljud hörs och det finns alldeles för många mörka trappor.

Episode 6: The Poisoners of the Fort

21min - På Ludvig XIV:s Fort Liberia snackar Jhon Rachid med Solkungen medan Audrey Pirault låser in sig i en cell och Jeanfi Janssens besöker ett sjukhus.

Episode 5: The Damned Lovers

17min - Bérengère Krief, Monsieur Poulpe och Thomas VDB besöker Château du Puymartin, där de muntrar upp en ledsen ande med fredsvisioner, ljus och korv med bröd.

Episode 4: The Haunted Crypt

22min - Tania Dutel, Jason Brokerss och Hakim Jemili spelar spratt med varandra på Château de Fougeret. Men när ett brädspel blir riktigt obehagligt är det slut på det roliga.

Episode 3: The Derelict Hospital

22min - På ett dystert sjukhus i Charente-Maritime stämmer Lola Dubini upp i en spöklik sång samtidigt som Djimo och Noom Diawara flyr från råttor och leker med en liten ande.

Episode 2: The White Lady

24min - Natoo följer med Mcfly & Carlito till Château d'Esquelbecq, som är känt för sitt spöke Vita damen. Men var är hon? I en kista? Kanske i badkaret?

Le monastère abandonné

25min - At the remote Val Monastery, Ornella Fleury finds a horrifying room, Alban Ivanov recites Latin, and Ahmed Sylla screams and screams. Bonus: a wolf.