Episode 18: Moonshadow

42min - Jack åker till Cleveland för att komma till rätta med Rebecca under hennes första stora spelning med bandet. Randall, Kate och Kevin fattar stora beslut om sina framtider.

Episode 17: Och nu?

43min - Hela familjen Pearson samlar sig hos Randall för en ovanlig fest. Kevin och Sophies förhållande fördjupas på kvällen för hans pjäs premiär.

Episode 16: Memphis

43min - Randall och William tar en bilresa till Memphis, där Randall lär sig om sin biologiska fars förflutna.

Episode 15: Jack Pearsons son

43min - När Kevin stressar över premiären för sin pjäs får han stöd från oväntat håll. Randall är under press av både sitt arbete och sin sjuka far. Rebecca och Jacks Alla hjärtans dag går inte som planerat. Toby och Kate bestämmer sig för att gå

Episode 14: Det där är äktenskap

43min - Toby skapar problem för Kates viktminskning. Randall kämpar med att acceptera sin fars allt sämre hälsa.

Episode 13: Tre meningar

43min - Jack och Rebecca tar sig vatten över huvudet när de bestämmer sig för att arrangera separata fester för Kate, Kevin och Randall på deras 10-årsdag.

Episode 12: Den stora dagen

45min - Medan den beräknade födelsedagen för hennes trillingar närmar sig glömmer en utsliten och emotionell Rebecca bort Jacks födelsedag.

Episode 11: Det rätta att göra

42min - Kate kämpar med sina känslor i efterdyningarna av Tobys hjärtattack.

Episode 10: Förra julen

43min - Familjen Pearson befinner sig på sjukhus på julafton efter att lilla Kate får blindtarmsinflammation.

Episode 9: Resan

43min - Kate, Kevin och Randall åker till sin familjs stuga för att komma undan allt efter sin kaotiska thanksgiving. En väldigt arg Randall får tröst och förklaringar från sin far Jack.

Episode 8: Pilgrim Rick

43min - När Jack, Rebecca och de tre barnen tar sig till Rebeccas föräldrars hem för sin traditionella thanksgivingresa uppstår en oförutsedd omväg.

Episode 7: Den bästa tvättmaskinen i världen

42min - Dynamiken i Randall och Kevins svajiga förhållande förklaras.

Episode 6: Karriärdagar

43min - Kate intervjuas för ett nytt jobb som verkar perfekt, även om det kommer med en hake.

Episode 5: Spelplanen

42min - Rebecca och Jack grälar om att starta familj. Familjens bakgrundshistoria för den långvariga kärleken till Pittsburg Steelers avslöjas.

Episode 4: Poolen

43min - Rebecca och Jack tar Kevin, Kate och Randall till den kommunala poolen på en varm dag och inser snabbt att varje barn har sina egna problem.

Episode 3: Kyle

43min - Rebecca gör ett oväntat besök i Randalls hem där hon möter sin biologiska far William. Kevin bestämmer sig ängsligt för att ta steget och flytta till New York för att jaga jobb på Broadway, med förväntan att hans syster Kate kommer att flytta med honom.

Episode 2: De tre stora

43min - Kate jobbar hårt för att bli av med sina oönskade kilon, medan hon fortsätter att kämpa med otålighet och modlöshet. Hon får stöd av sin nya pojkvän, Toby, medan han hjälper henne att släppa loss och ha kul.

Episode 1: Pilotavsnitt

43min - Ibland kommer livet att överraska dig.