Stream, Rent, or Buy

The Beaver's Nose

49min - Katharina beslutter sig for at gå videre med kuppet på sin fødselsdag. Peter er ikke let at besejre og tager Leo som gidsel for at have sikkerhed.

Love Hurts

52min - Spændingen tager til, da Katharina, Orlov, Velementov, Leo og Marial forsøger at få de forskellige regioners grever til at støtte kuppet.

Meatballs at the Dacha

49min - Katharinas politiske formåen sættes på en prøve, da hun får muligheden for at rejse til udlandet med Peter og Velementov for at diskutere muligheden for fred med den svenske konge.

A Pox on Hope

49min - Katharina føler sig optimistisk om muligheden for fredelig sameksistens med Peter og deres forbedrede kemi. Men da der udbryder kopper i tyendets gemakker, får Peter et tilbagefald.

Parachute

52min - Peter har fået en ny levefrist efter nærdødsoplevelsen. Han er lydhør over for Katharinas tanker om at introducere kunst og videnskab ved hoffet og vil fokusere på en arving. Orlov vil opklare, hvem der forgiftede Peter, og konfronterer sine egne dæmoner.

War and Vomit

48min - Mens krigen mod Sverige raser videre, besøger Katharina og tante Elizabeth militæret ved den russiske front. Synet af soldaterne minder Katharina om hendes mål om at regere Rusland anderledes.

Moscow Mule

50min - Katharina forsøger at kontrollere sit omdømme ved hoffet og sit forhold til Leo, da begge dele distraherer hende fra kuppet. Imens dør kirkens indflydelsesrige patriark, og der må vælges en ny.

And You Sir, Are No Peter the Great

49min - Katharina, Orlov og Marial går videre med planlægningen af deres kup. De forsøger at hverve en utilfreds general fra militæret, Velementov, til deres sag under en fest i paladset til ære for Peters afdøde far, Peter den store.

The Beard

53min - Katharina tager de første skridt mod et kup. Hun tager imod råd fra Marial og forsøger at forføre og hverve paladsets intellektuelle skikkelse, grev Orlov.

The Great

50min - I 1761 rejser Katharina til Rusland og bliver kejserinde ved at gifte sig med Ruslands Kejser, Peter. Katharina håber på den store kærlighed, men indser inden længe, at Peter er en selvisk møgunge, der er imod alt, som hun holder kært.