Stream, Rent, or Buy

Episode 24

12min - Här får tittarna lära känna sex singlar från olika delar av Sverige och deras ocensurerade verklighet, berättad av dem själva. I programmet delar de med sig av intima, ärliga och utelämnande historier där de slits mellan stora kval och kriser till livets bästa stunder.

Episode 23

12min - Här får tittarna lära känna sex singlar från olika delar av Sverige och deras ocensurerade verklighet, berättad av dem själva. I programmet delar de med sig av intima, ärliga och utelämnande historier där de slits mellan stora kval och kriser till livets bästa stunder.

Episode 22

12min - Jonas är exalterad då han ska få besök från en kille från Skara. Deolinda har börjat med Tinder igen och fått tre stycken träffar, varav en var psykopat men en var riktigt trevlig så de kan bli ytterligare en dejt. Sara har Tinderskola och avslöjar hur killar tänker med bilderna.

Episode 21

12min - Cindy fyller 25 år och hennes ex vill komma förbi. De har inte setts på flera månader och han är det enda exet hon inte är klar med. Deolinda försöker få svar på en knepig fråga.

Episode 20

Episode 19

12min - Deolinda åker hem till Sverige och drar i väg på en weekend med sin lilla thing. Kevin går ut på en tisdag för då är många singeltjejer ute och det blir en lyckad bortamatch i Örebro. Sara är i Grekland och lyckas få till tre dejter.

Episode 18

12min - Sara åker till Grekland med en kompis och de hinner knappt checka in innan två killar dyker upp som de absolut inte vill träffa. Kevin går på dejt med en gammal kollega för att se hur hon funkar utanför jobbet.

Episode 17

12min - Jonas åker hem till en kille han träffade under Pridefestivalen. Han gör också upp med sitt ex Tobias. Deolinda är kvar på Kap Verde och hon börjar tröttna på singellivet. Cindy har flyttat till en ny lägenhet och känner sig ensam men som tur är har hon hunden Bolt.

Episode 16

12min - Jonas åker och hälsar på sin familj i Småland och han får perspektiv på livet och vill dejta en tjej för första gången på ett år. Sara provar på att vara modell. Hon kan tänka sig att satsa på det om hon får jobba med modellen Jordan Barrett.

Episode 15

12min - Sara väntar på en snygg kille som ska komma till Stockholm över helgen. När hon träffar honom funderar hon på att sova över på hans hotell, men med känslor inblandat så blir det mer komplicerat. Cindy åker till en kille hon dejtat och eftersom inget hände första gången kanske det är läge nu.

Episode 14

12min - Jonas överraskar en kille med att ta med honom på en konsert med Beyonce. Men några kvällar senare ser Jonas killen hånglades med en annan. Kevin är barnvakt och åker till sin syrra för att köra kross. Han tycker det är svårt med kärleken.

Episode 13

12min - Det är pridevecka och Jonas går på Vickan med några vänner och får napp redan första kvällen. Peg Parnevik ska uppträda i Örebro och Kevin som skrivit med henne på facebook har stämt träff. Kevin gillar Peg men han gillar även Nathalie som är med på spelningen.

Episode 12

21min - Kevin ska på en dejt och tänker satsa på en tjej han har dejtat under sommaren. Johan går på transvestitfest i Stockholm. Cindy och hennes ex har börjat träffas igen och ska testa en gemensam helg. Sara börjar få känslor för en kille.

Episode 11

21min - Cindy fyller 25 år och hennes ex vill komma förbi. Deolinda försöker få svar på en knepig fråga samtidigt börjar hon med Tinder igen. Jonas är exalterad då han ska få besök av en kille. Sara har Tinderskola.

Episode 10

21min - Deolinda drar i väg på en weekendtripp. Kevin går ut på en tisdag för då är många singeltjejer ute. I Grekland får Sara till tre dejter. Sofie åker till sin syrra på Mallorca igen och har bortamatch. Jonas är sugen på närhet och går på ravefest.

Episode 9

22min - Jonas åker hem till en kille han träffade under Pridefestivalen. Deolinda är kvar på Kap Verde och Sara åker till Grekland med en kompis och hinner knappt checka in innan två killar dyker upp. Kevin går på dejt med en gammal kollega.

Episode 8

22min - Sara väntar på en snygg kille som ska komma till Stockholm över helgen. Cindy åker till en kille hon dejtat och eftersom inget hände första gången kanske det är läge nu. Jonas hälsar på sin familj i Småland. Sara provar på att vara modell.

Episode 7

21min - Det är pridevecka och redan första kvällen får Jonas napp. Peg Parnevik ska uppträda i Örebro och Kevin som skrivit till henne och stämt träff. Jonas överraskar en kille med en Beyonce-konsert. Kevin tycker det är svårt med kärleken.

Episode 6

22min - Det är dags för årets största dag i Fjugesta, något som Kevin och hans kompisar inte missar. Sofie åker till Gotland. Deolinda reser till Kap Verde. Sara har skrivit med en kille som vill träffa henne. De har bestämt träff på en nattklubb.

Episode 5

22min - Sara är lite sugen på att träffa Robyn som hon träffat några gånger. Jonas åker på gaycation till Barcelona, men blir besviken. Cindy är glad för att det äntligen är lördag och åker på utflykt till Höganäs för utomhuskonsert.

Episode 4

22min - Sara och hennes vänner är i Cannes och spanar killar. Kevin festar med sina kompisar på landet med femkamp, äggkastarkrig och bortamatch. Jonas har varit ute och träffat en snygg tjej som han hamnat i säng med. Kevin går på dejt.

Episode 3

22min - Sara ska träffa Robyn som hon bara träffat någon gång tidigare. Sofie går på Summerburst i Stockholm och drar sedan till Mallorca och hälsar på sin syster. Jonas går ut och festar med kompisarna. Sara åker till Frankrike med sina kompisar.

Episode 2

21min - Sofie tycker det är lätt att få killar vilket förstör spänningsmomentet. Jonas ringer en kille han har haft kontakt med på Tinder. Sara vill inte ha någon trist kille. Kevin ska på dejt i Stockholm, och Cindy vill ha barn.

Episode 1

22min - Seriestart. Jonas vaknar upp efter en bortamatch. Cindy bjuder hem en kille hon träffade när hon hade pojkvän. Sara sover över hos en gammal skolkompis och Kevin går på dejt. Deolinda resonerar kring varför hon är singel.