Stream, Rent, or Buy

Episode 13: Anywhere

27min - Snörzdagsgalan blir skådeplats för ett överraskande slut fullt av oväntade vändningar – och ett värmande exempel på sann vänskap.

Episode 12: There

28min - Efter en skrämmande upplevelse blir Guy tillfångatagen och upptäcker att han blivit lurad. Michellee ger sin dotter en rundvisning i Meepholm.

Episode 11: Boat

27min - Precis när Guy ska ta sig en tugga dyker skurkarna upp och berättar något förvånande – och överraskningarna tar inte slut där.

Episode 10: House

28min - Rymlingarna gör ett stopp i Stålingeboda, där Sam träffar Guys familj – och avslöjar en chockerande hemlighet.

Episode 9: Goat

28min - Guy och Sam tvingas höja nivån när Snörz kumpan jagar dem upp för ett berg. Skurkarna är nedslagna – men definitivt inte uträknade.

Episode 8: Rain

28min - För att hålla sig undan skurkarna och stormen sover Sam och hans vänner över i Michellees stuga, men de får snart problem. Snörz tar hjälp utifrån.

Episode 7: Mouse

28min - Sam och Guy hamnar i fängelse i Norra Shvizelton och vet inte hur de ska ta sig ut, men som tur är kommer en sjungande gnagare till undsättning.

Episode 6: Box

28min - Panik utbryter på gatorna i Prinz Pazookel när invånarna får veta att en hönsiraff kommit till stan. Det krävs en färgglad karneval för att lugna stämningen.

Episode 5: Dark

28min - När trion söker skydd för natten hamnar de på ett skrotupplag, men för en uppfinnare som Guy är det en riktig guldgruva!

Episode 4: Fox

28min - Guy och Sam gör en avstickare för att hitta mat åt hönsiraffen, och träffar en äggälskande räv som kämpar för att lägga band på sin aptit.

Episode 3: Train

28min - Med skurkarna tätt i hälarna hoppar Sam och Guy på ett tåg i Meepholm, där de träffar den försiktiga bönräknaren Michellee och hennes spänningssökande dotter E.B.

Episode 2: Car

28min - Guy dyker upp för att lämna tillbaka Sams väska, men upptäcker att han har sällskap. Samtidigt inleder mor och dotter en mycket långsam bilresa genom öknen.

Episode 1: Here

28min - Sam och Guy träffas av en slump strax efter att en hönsiraff försvunnit från Glufsburgs Zoo. Det blir startskottet för en rad fantastiska äventyr.