Stream, Rent, or Buy

Episode 22: Vintage

40min - Aonyan ger Genove sitt svar på hans bekännelse. De återstående deltagarna reser vidare till Zanzibar, där Husky berättar för Joy-kun om sitt förflutna.

Episode 21: You're like a Toilet to Me

27min - Husky funderar över sin bergsvandring och hur den påverkat hennes syn på Joy-kun. Efter klättringen informerar Hide gruppen om ett stort beslut.

Episode 20: The Place from My Dreams

30min - De sju deltagarna tar sig till toppen av berget under den sista delen av vandringen, men de extrema väderförhållandena tär på krafterna.

Episode 19: Mount Kilimanjaro–The Prologue

28min - Gänget inleder den sex dagar långa vandringen till toppen av Kilimanjaro. Under klättringen försöker Joy-kun lära känna Husky lite bättre.

Episode 18: Like Moths to a Flame

29min - Genove rör om i grytan medan Hide föreslår att gruppen bestiger Kilimanjaro – en utmaning han tvingades avbryta för 15 år sedan.

Episode 17: What You Gave Me

27min - Husky bestämmer sig för att tillbringa dagen med Genove, till Joy-kuns stora förtret. Gruppen besöker den berömda arkeologiska platsen Laetoli.

Episode 16: The Beast Descends

28min - De fem återstående deltagarna stiger ombord på flyget till Tanzania, där två nya gruppmedlemmar väntar: kaféägaren Aonyan och den tidigare nattklubbsvärden Genove.

Episode 15: I Can't Confess

32min - O-ji planerar en överraskning för Kou under campingutflykten till Kivusjön, men planerna omintetgörs av en storm. Nästa morgon har Kou något att berätta.

Episode 14: The Prince of the Uninhabited Island

26min - Joy-kun ber personalen ordna så att Husky kan träffa honom. O-ji oroar sig för Kou, som fortfarande är illa däran. Nästa utflyktsmål för gruppen är Kivusjön.

Episode 13: Time to Shine

28min - Både Kou och Yuina är sjuka, så Husky är den enda kvinnliga deltagaren kvar på kärleksbussen. När även hon insjuknar försöker männen muntra upp stämningen.

Episode 12: The African Miracle

28min - I ett sjukhus på landsbygden observerar gruppen landets leveranssystem för blodtransfusioner – drönare. De får även lära sig mer om 1994 års folkmord i Rwanda.

Episode 11: The Girl Who Never Got Picked

29min - Kärleksbussen rullar in i Rwanda, där nya deltagare väntar: dansinstruktören Yuina och ninjakillen Joy-kun. Kou har fått tyfoidfeber och tvingas fortsätta utan gruppen.

Episode 10: Hold On...

25min - Sprickor uppstår i en spirande romans under en campingutflykt till Victoriasjön. Su-su bestämmer sig för att öppna sitt hjärta för Haribo.

Episode 9: Dumplings, Eggs, and Shu-mai

26min - Hide och föraren tar med sig Shu-mai till en kärleksshaman, som ordinerar en magisk måltid för att fånga Su-sus uppmärksamhet. Då kommer Haribo tillbaka till bussen.

Episode 8: A Job for a Nurse

26min - Med lite hjälp från sina vänner får Shu-mai en makeover, medan en av deltagarna börjar bli intresserad av Hide. Gruppen får träffa före detta barnsoldater.

Episode 7: The Ugliest Man in Uganda

29min - Haribos hälsa försämras, något som oroar Su-su i synnerhet. Gruppen träffar ”Ugandas fulaste man”, en av landets många personer med funktionshinder.

Episode 6: Ulterior Motives

25min - Hide får ett kyligt mottagande. Shu-mai blir uppmuntrad av Husky att försöka prata med Su-su under färden längs Vita Nilen, men hon har fått upp ögonen för någon annan.

Episode 5: Never Fight a Losing Battle

26min - U-zi, som aldrig tidigare bjudit ut en tjej, samlar mod till sig och bekänner sina känslor för Kou. Kärleksbussen fortsätter till nästa land – Uganda.

Episode 4: Winner's Love

27min - Efter en utflykt på tandemcykel pratar Shu-mai med Su-su. Medan U-zi alltjämt funderar på att åka hem beger sig gruppen till högländerna för att tävla.

Episode 3: The Perfume Doused Hoodie

28min - Utan mobiltelefonen vet U-zi inte hur han ska kunna lista ut om Kou besvarar hans känslor. För att få henne att lägga märke till honom gör han något lite underligt.

Episode 2: Where's the Pink?

28min - Deltagarna gör ett besök i Kibera, som är kontinentens största slumområde. De besöker även Ainori-skolan, som grundades 2005, och träffar några av de elever som gått där.

Episode 1: Uncharted Lands

26min - De nya deltagarna samlas i Kenya, som är det första landet på resan. Innan de ger sig ut på safari upptäcker Shu-mai att han och Su-su fyller år på samma dag.