Streama, hyr eller köp

Episode 101: Smugkig: Voice Junior

Voice Junior kommer til Kanal 5 og dplay på lørdag d. 20. april! I spidsen for det store show står den populære tv-vært Jacob Riising, der tager springet fra sine mange år som vært på DR direkte ind i værtsrollen på ’Voice Junior’, hvor han skal hjælpe med at holde styr på de mange sangtalenter og ikke mindst programmets coaches.

Episode 10

1h - Hvem vinder 'Voice Junior' 2019? Det får vi svaret på nu, hvor Jacob Riising og Ihan Haydar skyder den helt store finalefest i gang foran et veloplagt publikum, som denne gang får mulighed for at stemme på netop deres favorit blandt de tre finalister! Foruden at sende masser af god energi fra deres stole op til børnene, så skal vores tre coaches, Wafande, Joey og Mette, også selv på scenen og synge duet sammen med hver deres finaledeltager i forsøget på at sætte punktum med en performance, som bare blæser publikum bagover. Og som en helt særlig overraskelse, så får vi også besøg af sidste års 'Voice Junior'-vinder, Dafne, der fyrer et fantastisk fællesnummer af sammen med alle deltagerne fra battle-runden.

Episode 9

1h - Så er der dømt semifinale! Med kun seks sangere tilbage i konkurrencen om at vinde dette års 'Voice Junior', spidser situationen for alvor til - og det gælder både for børnene og vores tre coaches, Joey, Mette og Wafande. De kan nemlig kun sende én sanger videre til finalen hver, og det bliver de helt små marginaler, som i sidste ende vil afgøre, hvem der klarer sig gennem nåleøjet. Som en del af forberedelserne på det store opgør, tager Wafande sine to sangere med på en noget alternativ coaching-session, der får både pulsen op og smilene frem. Og hvor Joey giver sit lille team en popstjerneoplevelse for livet, så lader Mette sine to talentfulde deltagere bruge deres stemmer på en helt ny måde.

Episode 8

1h - Wafande, Mette og Joey træder ind i kvartfinalen med hver tre talentfulde sangere på deres teams - og inden runden er ovre, skal de alle sortere yderligere én sanger fra. Og her er der ingen nemme valg, for alle børnene har udviklet sig utroligt meget over de seneste uger, og samarbejdet mellem sangere og coaches er super tæt. For at kunne vurdere børnenes performance bedst muligt, skal de alle synge solo, og Camille fra Frederikshavn går resolut på scenen med en rigtig power-sang. 8-årige Ella skal have styr på nerverne for at kunne leve op til udtagelsen i battle-runden, mens Emil forsøger at holde charmen og selvtilliden kørende med sit Casanova-nummer.

Episode 7

1h - Jacob Riising og Ihan Haydar skyder anden og sidste battle-runde i gang, hvor sangtalenterne på henholdsvis Team Joey, Mette og Wafande skal synge mod hinanden i grupper. Kun én sanger fra hver gruppe går videre til kvartfinalen, og nu skal de sidste deltagere findes! Vi skal bl.a. opleve Joeys gruppe 'Festudvalget' med Maja, Ava og den blot 8-årige Ella, som giver den fuld gas på scenen, mens de dygtige sangdivaer, Selma, Kristella og Natasja alle leverer stærke præstationer i dysten om at nå kvartfinalen. Wafande sætter til gengæld et hold med Freja, Hans og Alaia, som skal synge et klassisk og super cool Bifrost-nummer.

Episode 6

59min - Efter fem veloplagte og super underholdende blind auditions, tager vi nu hul på den første battle-runde i 'Voice Junior'. Her bliver sangtalenterne på henholdsvis Team Mette, Joey og Wafande delt op i grupper og skal synge mod hinanden. Vinderen fra hver gruppe går direkte videre til kvartfinalen, og det er op til den enkelte coach at afgøre, hvem der leverer den bedste performance. Og det er bestemt ikke nogen nem opgave. Jacob Riising og Ihan Haydar står klar til at styre slagets gang, hvor bl.a. Malthe, Noah og Emil skruer op for charmen med deres drengegruppe 'Voice Boys', mens Anna, Malou og Hekla fyrer den af på scenen disco-style som 'Glitter Girls'! Og så får vi også en særlig optræden af vores tre coaches.

Episode 5

1h - Nu gælder det - vi er kommet til femte og sidste runde blind auditions i 'Voice Junior'! Der er kun ganske få pladser tilbage på de tre teams, og der skal virkelig leveres en performance med power, hvis deltagerne skal synge sig ind i hjerterne hos vores tre coaches, Mette Lindberg, Wafande og Joey. Og det er netop, hvad 13-årige Emma forsøger med sin sang, som er henvendt specifikt til én af de tre coaches, mens Laura fra Vamdrup oplever en følelsesmæssig rutsjebanetur, da hun træder ind på scenen. Og så møder vi også Anna på 11 år, som har taget sin morfar med - han har set samtlige 'Voice Junior'-programmer og er derfor den bedste støtte i verden!

Episode 4

59min - Jacob Riising og Ihan Haydar inviterer i studiet til fjerde runde blind auditions, hvor konkurrencen for alvor skærpes i takt med, at der bliver færre og færre ledige pladser på henholdsvis Team Joey, Team Mette og Team Wafande! Så nu skal de unge sangtalenter for alvor levere varen, hvis drømmen om at vinde 'Voice Junior' skal holdes i live, og det er præcis, hvad korpigen Katrine gør, da hun ruller den såkaldte 'divafløjte' ud under sin performance. 12-årige Nicklas fra Middelfart optræder til gengæld med en sang af Beyoncé, mens vinderen af MGP 2018, Mille, også stiller op i blinds!

Episode 3

1h - Vi er nået til tredje runde blind auditions, og Mette Lindberg, Joey og Wafande sidder alle topklar i stolene til at lytte til en stribe nye, unge sangtalenter - og måske endda også trykke dem videre i konkurrencen, hvis altså børnene kan levere en overbevisende performance! Og der bliver underholdning for alle pengene, når vores værter, Jacob Riising og Ihan Haydar, tager imod bl.a. Camille fra Frederikshavn, hvis store stemme blev opdaget på Oslobåden, mens 12-årige Hans tidligere har optrådt på YouTube med sit eget hit 'Pølsesangen'. Og så er der også Avin på 14 år, hvis største drøm her i livet er at få en karriere som sanger!

Episode 2

1h - Velkommen til 2. runde af programmets blind auditions, hvor de tre coaches, Mette Lindberg, Wafande og Joey, skal lytte til - og måske også vælge - en stribe nye, talentfulde børn, som skal på scenen for at trykke den af med en sang! Vi skal møde bl.a. Ava på ti år, som fyrer den af med håndtegn og masser af cool attitude, mens vi også skal opleve konkurrences yngste deltager Ella på blot otte år. Og så må Mette også komme Maja til undsætning, da hun fuldstændig fryser midt i sin performance. Ude bagved står værterne Jacob Riising og Ihan Haydar klar til at rigtig tage godt imod stjernefrøene og fange alle de store reaktioner fra mor, far og alle vennerne!

Episode 1

59min - Vi blænder op for en spritny sæson af det ekstremt populære familieprogram ’Voice Junior’, hvor nogle af landets yngste og mest talentfulde stjernefrø skal forsøge at blæse de tre coaches bagover med deres sangstemmer og sikre sig en plads på et af de tre respektive teams. Denne gang får de to Voice Junior-veteraner Joey og Wafande følgeskab af den nye pige i klassen, Mette Lindberg, som er max klar til at fyre op under festen og naturligvis give fyrene kamp til stregen, når det gælder om at sammensætte det stærkeste team af sangere! I kulissen står værterne Jacob Riising og Ihan Haydar parat til at støtte de mange modige børn, som står over for deres livs største oplevelse, og som måske - eller måske ikke - når et skridt nærmere den store finale. I denne første runde ’blind auditions’ møder vi bl.a. rockpigen Karoline, hvis bror er kæmpe Joey-fan, Claudia på ti år som elsker ABBA og Malthe på 11 år, som bare ikke kan lade være med synge hele tiden!