Episode 8

Episode 7

42min - Tre imponerende elbiler bliver testet til det yderste, når Felix, Dar og Jesper skal forcere Aursjøvegen i Norge - en af Skandinaviens smukkeste bjergruter. I en Mercedes EQC, Audi e-tron og en Tesla Model X bliver de tre værters køreevner i den grad udfordret - hvilket også resulterer i, at adskillige campingtelte må lade livet. I Top Gear-studiet afslører sangeren Mads Langer bl.a. sin forkærlighed for Volvo’er og drømmen om at blive taxachauffør.

Episode 6

42min - Felix og Dar har arrangeret en helt speciel dag i København for Varde-drengen Jesper. Først går turen ind til hovedstaden i luksuriøse pendlerbiler; Porsche Panamera, Maserati Quattroporte og Aston Martin Rapide. Derefter følger en alternativ og exceptionel rute fra Tivoli til Kastellet, som ingen har prøvet før - i tre terrængående UTV’er. På Top Gear-banen er det Emil Simonsen fra Suspekt, der skal vise sine evner som racerkører.

Episode 5

42min - Felix, Dar og Jesper har glædet sig som små børn til omdrejningspunktet i dette Top Gear-program - track day på Gotland. Dvs. banekørsel i tre potente GTI’er - Golf GTI TCR, Ford Focus ST og Renault Megane RS Trophy. Men de overraskes af de mange hestekræfter, det våde underlag - og ikke mindst muren for enden af banen... Skuespiller Nicolaj Kopernikus udfordres også af vejrguderne, da han råbende forsøger at sætte en god tid på Top Gear-banen.

Episode 4

42min - I et hæsblæsende race rundt om Norges største sø, Mjøsa, får Felix, Dar og Jesper lejlighed til at boltre sig i store flydere som Audi A8 og BMW M760. The Stig blander sig på overraskende vis i konkurrencen, der også involverer både tog, speedbåd og motorcykel. Og så får Top Gear-studiet besøg af bloggeren og iværksætteren Mascha Vang, der viser sig at være lidt af en fartdjævel med hang til at drifte og køre Maserati.

Episode 3

Episode 2

42min - Felix, Dar og Jesper kommer bogstaveligt talt på glatis i det norske skiparadis Beitostølen. De indtager pisterne i en Suzuki Jimny, en Ford Ranger Raptor og en Range Rover Sport PHEV. Det bliver det ultimative slalomløb i tonstunge køretøjer ned af skibakken imens tågen giver udfordringen et ekstra lag. Her oplever Dar, at bremselængde og stejle pister er et dårligt match. Og så er Youtuber og Tv-vært Rasmus Brohave i studiet for at sætte en tid på Top Gear banen.

Episode 1

Kommentarer

Alla streamingtjänster på ett ställe

Hitta något fantastiskt att titta på ännu snabbare

Mina tjänster
Mina tjänster Spara/filtrera dina tjänster
Watchlist
Watchlist Spara allt du vill se i din watchlist
Bevaka
Bevaka Notiser om nya avsnitt och stora premiärer
Sett
Sett Dölj det du redan har sett
Betyg
Betyg Betygsätt och dela med dina följare
Följ
Följ Följ betyg från vänner, familj och filmkritiker
Samlingar
Samlingar Följ samlingar eller skapa dina egna
Matchlist
Matchlist Matcha med vänner om vad ni ska se. Som Tinder, men för filmer.
App