Streama, hyr eller köp

Episode 8

42min - Top Gear tager et smut tilbage til 1980’erne for at kigge på drømmebiler fra drengeværelset. Felix har fået fingrene i en DeLorean DMC fra “Tilbage til fremtiden”-filmen, Jesper giver den gas i en Lamborghini Countach, mens Dar har fået fat i en Porsche 911. Værterne skal også pimpe hverdagsbiler fra 80’erne - og bagefter køre smadderræs i dem. Og så bliver det spændende at se, om Formel 1-kører Kevin Magnussen bliver hurtigste mand på Top Gear-banen?

Episode 7

42min - Tre imponerende elbiler bliver testet til det yderste, når Felix, Dar og Jesper skal forcere Aursjøvegen i Norge - en af Skandinaviens smukkeste bjergruter. I en Mercedes EQC, Audi e-tron og en Tesla Model X bliver de tre værters køreevner i den grad udfordret - hvilket også resulterer i, at adskillige campingtelte må lade livet. I Top Gear-studiet afslører sangeren Mads Langer bl.a. sin forkærlighed for Volvo’er og drømmen om at blive taxachauffør.

Episode 6

42min - Felix og Dar har arrangeret en helt speciel dag i København for Varde-drengen Jesper. Først går turen ind til hovedstaden i luksuriøse pendlerbiler; Porsche Panamera, Maserati Quattroporte og Aston Martin Rapide. Derefter følger en alternativ og exceptionel rute fra Tivoli til Kastellet, som ingen har prøvet før - i tre terrængående UTV’er. På Top Gear-banen er det Emil Simonsen fra Suspekt, der skal vise sine evner som racerkører.

Episode 5

42min - Felix, Dar og Jesper har glædet sig som små børn til omdrejningspunktet i dette Top Gear-program - track day på Gotland. Dvs. banekørsel i tre potente GTI’er - Golf GTI TCR, Ford Focus ST og Renault Megane RS Trophy. Men de overraskes af de mange hestekræfter, det våde underlag - og ikke mindst muren for enden af banen... Skuespiller Nicolaj Kopernikus udfordres også af vejrguderne, da han råbende forsøger at sætte en god tid på Top Gear-banen.

Episode 4

42min - I et hæsblæsende race rundt om Norges største sø, Mjøsa, får Felix, Dar og Jesper lejlighed til at boltre sig i store flydere som Audi A8 og BMW M760. The Stig blander sig på overraskende vis i konkurrencen, der også involverer både tog, speedbåd og motorcykel. Og så får Top Gear-studiet besøg af bloggeren og iværksætteren Mascha Vang, der viser sig at være lidt af en fartdjævel med hang til at drifte og køre Maserati.

Episode 3

42min - Den står på rally i de svenske skove i denne omgang af ’Top Gear – Danmark’. Felix, Dar og Jesper bliver revet rundt af en af verdens bedste rallykørere i rallyversionen af en Skoda Fabia. De tre får også chancen for at tage en flyvetur i Skodaen. Og den, der flyver længst, vinder. Verdensrekorden er 47 meter, og den går Dar efter stik mod alle anbefalinger. Og så er musiker Lina Rafn på Top Gear banen for at slå drengenes tider.

Episode 2

42min - Felix, Dar og Jesper kommer bogstaveligt talt på glatis i det norske skiparadis Beitostølen. De indtager pisterne i en Suzuki Jimny, en Ford Ranger Raptor og en Range Rover Sport PHEV. Det bliver det ultimative slalomløb i tonstunge køretøjer ned af skibakken imens tågen giver udfordringen et ekstra lag. Her oplever Dar, at bremselængde og stejle pister er et dårligt match. Og så er Youtuber og Tv-vært Rasmus Brohave i studiet for at sætte en tid på Top Gear banen.

Episode 1

42min - Det ikoniske bilprogram Top Gear er ankommet til Kanal 5. Vores værter skuespiller Dar Salim, tv-vært Felix Smith og tidligere racerkører Jesper Carlsen, konkurrerer på hestekræfter og hastighed sæsonen igennem. Her i første program rammer de den danske vestkyst i tre super SUVer, og det viser sig, at Bentley Bentayga Speed kører godt, men flyver fantastisk. Og så besøger tidligere bokser Mikkel Kessler det ikoniske Top Gear-studie og sætter første tid som ”stor stjerne i lille bil”. Se med, når vi blænder op for ’Top Gear – Danmark’ og hylder de biler, vi alle går rundt og drømmer om!