Streama, hyr eller köp

Episode 13: The Great Leap Forward

41min - Danny Farrells nyfundne evne gør ham i stand til at sprede promicin, hvilket forårsager flere hundrede dødsfald, herunder hans mor. Seattle er i kaos, og NTAC er nødt til at acceptere Promise Citys tilbud om hjælp.

Episode 12: Tiny Machines

41min - Isabelle samarbejder med Tom for at komme tæt på Jordan. Shawn rekrutterer en lille gruppe promicin-positive, som skal hjælpe med at få Kevin ud af Promise City. Tom og Diana ryger i totterne på hinanden i en butiks baglokale, og Diana bliver nødt til at skyde Tom.

Episode 11: Ghost In The Machine

41min - En computervirus angriber en stor softwarevirksomhed, der formodentligt ejes af et medlem af The Marked. Maia besøger Promise City og får en uventet fødselsdagsgave.

Episode 10: One Of Us

41min - Direktøren for den nationale efterretningstjeneste lægger pres på NTAC, så de forfølger Richard og Isabelle. Richard får besøg af sin døde kone Lily. Shawn og Kevin bekendtgør, at de har udviklet en test, der kan vise, om de promicin-positive vil dø af deres promicinindhold.

Episode 9: Daddy's Little Girl

41min - Richard kidnapper Isabelle fra Colliers Promise City. Richard vil starte på en frisk med sin datter. Tess har overtaget et 50'er- spisested, og Shawn bliver bedt om at gribe ind.

Episode 8: No Exit

41min - NTAC bliver spærret af, og flere kommer i livsfare: Tom, Diana, Meghan, Shawn, Kyle, Jordan, Isabelle, Maja, Marco, PJ og Brady. De vågner op inde i bygningen og kan ikke huske, hvordan de havnede der.

Episode 7: Till We Have Built Jerusalem

41min - Jordan og hans tilhængere annekterer en forfalden bydel i Seattle, og kalder den Promise City. Shawns valgkampagne bliver truet, da en kvinde beskylder ham for at bruge hans helbredende evner i bytte for sex.

Episode 6: The Marked

41min - Tom og Diana leder efter filmproducenten Curtis Peck, der er en af de 4.400, som har den evne, at han kan gennemskue sandheden bag historiske sammensværgelser. Jordan prøver at få Shawn med i hans bevægelse.

Episode 5: Try The Pie

41min - Efter at Tom er blevet testet promicin-positiv, slutter Kyle sig til Jordan i en fjerntliggende by kaldet Evanston. Tom følger efter Kyle, og opdager, at alle beboerne i Evanston er promicin-positive.

Episode 4: The Truth And Nothing But The Truth

41min - Aprils nye evne sætter hendes liv på spil. Shawn bliver opfordret til at stille op til offentligt embede, og Kyle hjælper Isabelle.

Episode 3: Audrey Parker's Come And Gone

41min - Audrey Parker kan fremprovokere egne ud-af-kroppen-oplevelser. Efter at hun bliver myrdet, prøver Audrey at bruge sin evne til at lede Tom og Diana på sporet af hendes morder.

Episode 2: Fear Itself

41min - Tom og Diana leder efter en, der har evnen til at realisere folks værste frygt. Danny beder Shawn om hjælp til at finde en promicinindsprøjtning. Cassie fører Kyle hen til en bog, der beskriver en profeti om Jordan Collier.

Episode 1: The Wrath Of Graham

41min - En high school-elev udvikler en særlig evne efter at have fået en promicinindsprøjtning. Tom besøger Isabelle i fængslet, og Diana leder efter sin forsvundne søster. Kyle følger et råd fra en ung kvinde ved navn Cassie og vækker Shawn fra hans koma.