Streama, hyr eller köp

Team Ingebrigtsen, sesong 3

59min - Gjert og sønnene er tilbake i St. Moritz, der de forbereder seg til årets store høydepunkt: VM i Doha. For å bli rustet har Gjert satt i gang et knallhardt treningsregime for seg selv. Under Diamond League-finale på 1500-meter blir Jakob nr. 2 og Filip nr. 3, og viser at de er helt oppe i verdenstoppen - før VM braker løs.

Team Ingebrigtsen, sesong 3

57min - Lillesøster Ingrid øver seg på livet som toppidrettsutøver på høydetrening i Sveits sammen med brødrene, før hun deltar på Värdsungdomspelen i Gøteborg. Og under Diamond League i Monaco forsøker Jakob og Filip å komme seg under den magiske 3.30 grensen på 1500-meter

Team Ingebrigtsen, sesong 3

52min - Det nærmer seg sesongstart, og brødrene Ingebrigtsen har siste oppkjøring på treningsleir i Flagstaff, Arizona. Mens Jakob og Filip løper fortere enn noensinne, har Henrik pådratt seg senebetennelse i hoften og må trene alternativt. Men før Bislett Games setter alle tre seg mål om historiske norske resultater.

Team Ingebrigtsen, sesong 3

52min - Under årets idrettsgalla er Gjert nominert til "Årets trener" for tredje gang, mens Jakob har mulighet til å hente med seg fire priser hjem. Med fare for å gå på en smell forsøker Henrik å holde følge med brødrene frem mot årets første mesterskap, innendørs EM i Glasgow.

Team Ingebrigtsen, sesong 3

44min - Hjemme hos familien Ingebrigtsen skjer det store omveltninger. I sesongens siste mesterskap, EM i terrengløp, overrasker Filip både seg selv og en norsk friidrettsnasjon.