Streama, hyr eller köp

Episode 5

42min - I en helt ny reportageserie undersøger journalisten Sebastian Richelsen, som er tidligere politibetjent, hvor let det egentlig er at få fat i stoffer ude i det danske sommerland. Vi besøger festivaller og turistmagneter som Tisvilde og Bornholm. Her afdækker Sebastian Richelsen i ren reportagestil, hvor frit stofferne flyder de forskellige steder; han opsøger de unge i et forsøg på at forstå deres lemfældige omgang med farlige stoffer. Han konfronterer de lokale pushere, der scorer kassen på at sælge ulovlige stoffer til de unge mennesker.

Episode 2

43min - Roskilde Festival er sommerens store samlingspunkt og fest for unge fra hele landet. Stofferne flyder meget åbenlyst på festivalpladsen. Selvom det ikke er overraskende, at der findes stoffer til Roskilde Festival, er omfanget chokerende for Sebastian Richelsen og hans muldvarp, som tilbinger et par varme sommerdage og -nætter på festivalen. Da Richelsen arbejdede som betjent, så han dagligt narkoen kaste sin livsfarlige skygge over unge i Danmark. Forbruget synes at være stigende, ligesom de unge i højere og højere grad har acceptere brugen af stoffer på linje med alkohol, når der skal festes. Richelsen kaster sig ind i kampen for at finde ud af, hvem det er, som sælger stofferne til de unge og hvorfor.

Episode 1

43min - Sebastian Richelsen oplevede igennem sit mangeårige arbejde i politiet kampen mod stoffer indefra. Især det stigende forbrug af feststoffer blandt unge chokerede ham. Nu har han forladt politiet og vil i stedet som journalist undersøge, hvordan de unges holdning til stoffer er i dag og konfrontere pusherne, der sælger til de unge. I uge 29, hvor Tisvilde I Nordsjælland eksploderer i fest, er Sebastian Richelsen sammen med sine muldvarpe gået undercover med skjult kamera for at aftvinge pusherne svar på, hvorfor de sælger stoffer. Derudover taler Sebastian Richelsen med en anonym betjent, der kommer med rystende beskyldninger om, at Nordsjællands Politi ingenting gør for at komme stofferne til livs i deres område.