Streama, hyr eller köp

Episode 12

20min - I en bittersød finale taler dragsene om, hvad de har lært om sig selv og funderer over de muligheder, der måske åbner sig for dem.

Episode 11

20min - Pigerne diskuterer deres onequeenshow, og Whoopi Goldberg lægger vejen forbi med gode råd og opmuntrende ord.

Episode 10

20min - Dragsene fester med deres superfan-makeoverpartnere, og Daisy Ridley kommer forbi og deler ud af sin jedivisdom.

Episode 9

20min - En af dragsenes catwalk-look er et stærkt politisk manifest, der ryster gruppen sammen, mens en anden queen distancerer sig fra de andre.

Episode 8

20min - Det er en trist start, da dragsene diskuterer, hvem der bør sendes hjem, men Chaka Khan kommer forbi og får dem i bedre humør.

Episode 7

20min - De queens, der er gået videre, taler i ro og mag om den sidste uges konflikter. Den amerikanske politiker Alexandria Ocasio-Cortez hilser på for at tale om dragpolitik.

Episode 6

19min - Temperamenterne slår gnister over Skår i kærligheden, men Jonathan Bennett og Daniel Franzese lægger vejen forbi og får de slemme piger pacificeret.

Episode 5

20min - Denne uges bedste morer sig forbandet godt, indtil ugens værste støder til, og samtalen bliver ophedet.

Episode 4

20min - Leslie Jones overrasker pigerne backstage. Der opstår spændinger, da de diskuterer deres danselook.

Episode 3

19min - Deltagerne bliver endelig til en gruppe, der kan bitche sammen under bedømmelsen, og stærke alliancer er i støbeskeen.

Episode 2

20min - En af dragsene tåger rundt i et følelsesmæssigt morads, indtil et uventet besøg af popikonet Robyn får solen til at skinne igen.

Episode 1

20min - Efter en kongelig premiere er det nye hold queens klar til at lære hinanden at kende og komme til overraskelseskalas med rapperen Nicki Minaj.