Streama, hyr eller köp

Episode 12

33min - Det er sidste dag på Roskilde, Drengene i Camp Baywatch arrangerer begravelse for Pamela. Der er tradition for at smadre og tænde bål den sidste nat på Roskilde, så Helle fra Brandvæsenet har ekstra travlt. Teletubbies-drengene er trætte og vil så gerne hjem, men har store problemer med at finde deres bil. Camp Ballroom fester til den bitre ende, på den sidste aften holder de zombie fest.

Episode 11

32min - Det er tid for finalen i festivalens berømte nøgenløb. En fyr udklædt som en Teletubby har fået lov at være med og vil gøre alt for sejren. Drengene i Camp Baywatch har haft ubudne gæster, nogen har brugt deres telt som toilet. Festivalens opsøgende team får en svær opgave - en pige har festet for meget og er blevet uvenner med sin lejr. Pigerne i Desperate Housewifes-lejren er blevet bestjålet. Deres elskede hegn er væk, pigerne indleder en desperat jagt for at få det tilbage.

Episode 10

32min - Baywatch afholder Miss wet t-shirt. Pamela er meget glad for en af deltagerne. Bandet Narasirato fra Salomon-øerne spiller på Roskilde. De optræder i fuld krigsmaling. Camp Crazylegs vinder Camp of the Year-konkurrencen. Roskilde Festival afholder verdensmesterskaberne i makrelspisning.

Episode 9

32min - Pamela kommer i problemer med på sin cykeltaxa. Han har tømmermænd, men kunderne er krævende. Jacob fra Se & Hør jagter nøgne mennesker, for han skal have topløse piger i bladet. Bue fra Find Holger-lejren vil udfordre sin ven til at score, taberen skal kysse en beskidt fyr. Ida-Lene fra festival-radioen skal ud og vaske toiletter, med sig har hun et pigekor.

Episode 8

32min - Nøgenmodellen Jessica Sky er med til festivalen-radioens morgenvækning. Heavybandet bandet 1349 lægger den helt rigtige sminke før deres koncert på Roskilde Festivals næst-største scene. Festivalens store dame-fodbold-turnering er godt i gang og blandt deltagerne er Ninja-pigerne og en flok jyske nonner. Pamela kommer i problemer på cykeltaxaen, da han skal køre en VIP-gæst rundt på teltpladsen.

Episode 7

32min - Terapeuten Carl Mar Møller besøger drengene fra Baywatch-lejren. Et tordenvejr over teltpladsen giver travlhed hos brandvæsenet. Journalisten Jacob fra Se & Hør fortsætter sin jagt på gode billeder af kendte i Mediebyen. Find Holger-lejren afholder finaler i de Øl-lympiske lege.

Episode 6

32min - Jacob fra Camp Teletubbies vil forsøge at kvalificere sig til nøgenløbet. Morgen-radioen for hjælp af to danske rockmusikere, da de skal vække en fyr der har festet uafbrudt i to døgn. Journalisten fra Se & Hør jagter gode billeder af de kende i Mediebyen. De pæne piger fra Camp Desperate Housewifes tester festivalens toiletter.

Episode 5

32min - Jonas fra Camp Ballroom arrangerer Playboy-aften med mande-strip. Brandredderen Helle er på patrulje i camping-området og hendes vej bliver spærret af en flok nøgne fyre. Pamela fra Camp Baywatch vågner op i sit telt, men kan ikke komme ud. Bandet The Eclectic Moniker skal debutere på Roskilde, der er nerver på. De Gyldne Damer møder op til kvinde-fodbold-turneringen i deres stramtsiddende guld-dragter.

Episode 4

32min - Det er dagen, som alle festivaldeltagere har ventet på. Festivalpladsen åbner og koncerterne kan begynde. Radioværten Casper skal rundt på morgenvækning, udstyret med store grydelåg. Brandmændene tjekker brandsikkerheden bag scenen og i mad-boderne.

Episode 3

32min - Pigerne fra Camp De Gyldne Damer arrangerer en konkurrence, hvor en fyr kan vinde en date. Festivalens opsøgende socialarbejdere havner midt i en konflikt mellem to lejre. Gutterne fra Camp Teletubbies får friske forsyninger. En af deres fædre kommer med flere tusind øl og shots. For Roskildes brandmænd er det en vigtigt dag. Festivalens brandsikkerhed skal testes i en stor brandøvelse.

Episode 2

32min - Casper bliver kaldt "Den uduelige reporter" på Roskilde Festivalradio. I dag skal han vække en deltager under sin live-udsendelse. Brandmanden Murat er på patrulje og bliver kaldt ud til en ung mand, der er bevidstløs. Pamela og venner fra Camp Baywatch konkurrerer om hvem der kan nå at smøre flest pigerne ind i solcreme. På hittegodskontoret kommer en nordmand og spørger efter sit tøj.

Episode 1

32min - 35.000 mennesker ankommer til Roskilde allerede inden campingpladsen åbner. De frivillige vagter skal sørge for, at de unge ikke vælter hegnet og stormer pladsen. Pamela fra Camp Baywatch står blandt de forreste i køen. Han vil sikre sig en lejrplads nede ved badesøen. En nøgen mand invaderer aftenhyggen hos pigerne fra Camp Desperate Housewifes. Nina og Cecilie drikker sig mod at gå på scoretogt på festivalens første aften.