Streama, hyr eller köp

Episode #1.9

Episode #1.8

Episode #1.7

Mens Oliver tilbyder at hjælpe Erik, flygter Sophia til sit hemmelige liv i København. Bastian begynder i hemmelighed at udforske nye ukendte sider af sig selv.

Episode #1.6

Bastian vil undgå træning, men Samir tvinger ham med. Spændingerne vokser mellem Erik og Samir. Bastian søger støtte hos Anna, men intet er, som det plejer.

Episode #1.5

Erik bærer på sin egen hemmelighed, men snart opdager en af vennerne sandheden. Samir og Bastian mødes, men deres venskab er forandret.

Episode #1.4

Samirs hemmelighed bliver afsløret. Tenna ved ikke, hvad der sker og forsøger at finde svar. Imens prøver Adam at nedtone konflikten, men Erik har andre planer.

Episode #1.3

Samir slås med sine splittede følelser. Erik beslutter sig for at kæmpe for Tennas opmærksomhed. Samtidig tager drengenes kampsejr en dyster drejning.

Episode #1.2

Bastian prøver at finde ud af, hvad Samir ikke fortæller ham. Erik får uventet besøg af sin kriminelle halvbror, Oliver, og Sophia forsøger at skjule sin sorg.

Episode #1.1

Bastians liv med vennerne og kæresten Anna er perfekt. Men efter en vigtig basket-kamp opdager han, at der er noget, hans bedste ven, Samir, ikke fortæller.