Streama, hyr eller köp

Episode 48

21min - En narkoman setter et skudd og blir liggende ved taxisentralen. Vekter Said responderer raskt, da han ikke kan utelukke overdose.

Episode 47

21min - En mann oppfører seg merkelig når han setter fra seg bagasje og går inn på en av kioskene på stasjonen. Et naskeri er i ferd med å skje, og vekter Carlos blir tilkalt. Carlos tar kontakt med personen, og tar han med ned på vaktsentralen når han innrømmer å ha nasket. Mannen er frekk og viser dårlig oppførsel, så Carlos får testet tålmodigheten sin.

Episode 46

21min - NSB melder om problemer med en togsniker, og vekterne Carlos og Henning haster for å undersøke situasjonen. Det utløses en heftig diskusjon om billettene, og mens dette pågår får Carlos en melding som kan by på større problemer for de to; det mistenkes at mennene mangler oppholdstillatelse.

Episode 44

21min - Det er fredag kveld, og mange er på vei til uteliv og fest. På Nordsiden av stasjonen ligger en ung mann forlatt av vennene og sanseløst beruset, og vekter Frank er raskt på stedet og undersøker om mannen puster.

Episode 43

21min - En gruppe med fagorganiserte er tatt ut i streik og står utenfor en av restaurantene på stasjonen. Vekter Henning og Carlos holder øye med de streikende, da det fortsatt er uklart om de har tillatelse til å stå der fra eieren av stasjonen.

Episode 42

21min - Kameraoperatøren i vaktsentralen gir beskjed om at en tigger oppholder seg ved en av kafeene inne på stasjonen. En av vekterne treffer den mistenkte tiggeren, som også har blitt tatt for lignende forhold tidligere. Men mannen nekter for å ha tigget denne dagen, og vekteren velger å stole på ham. Men det viser seg at det var en dårlig idé.

Episode 41

21min - En buss brenner like utenfor stasjonen, og flere av vekterne blir utkommandert for å sikre området rundt bussen. Etter hvert får brannetaten kontroll over brannen, men man frykter giftig røyk fra bussen, og vekterne får en viktig jobb med å sikre stedet slik at publikum ikke kommer i nærheten av brannen.

Episode 40

21min - En plagsom kjenning har urinert på en av plattformene, og forsøker å gjemme seg for vekterne. Han har tidligere blitt tatt i å naske og får ofte klager på seg fra ansatte og andre reisende.

Episode 39

21min - To av vekterne må ta hånd om en svært aggressiv mann, og de må bruke fysisk makt for å få kontroll på mannen. Basketaket tilspisser seg da mannen trekker frem en blank gjenstand som kan være en kniv eller annet stikkvåpen.

Episode 38

21min - En 9-8-melding sendes ut over vekternes interne samband, noe som betyr en viktig beskjed til alle vekterne. For under én time siden oppdaget en butikkansatt på Oslo City falske 500-sedler.

Episode 37

21min - En kvinne har levert falske resepter til et apotek, og blir tatt med til vaktsentralen. Vekterne Henning og Carlos følger med på en ungdomsgjeng som tidligere har laget trøbbel på stasjonen.

Episode 36

21min - En av de ansatte i NSBs billettskranke opplever en kunde som beruset og aggressiv, men han får likevel kjøpt billett og går ned på plattformen. Der blir det klart for vekterne at han er altfor beruset og utagerende til å kunne reise med tog.

Episode 35

21min - En opphetet situasjon oppstår på stasjonen. En ungdomsgjeng blir truet av en voksen mann, og vekterne Marius og Anette blir sendt for å håndtere situasjonen.

Episode 34

21min - Peter på vaktsentralen har fått mistanke om at en person har ruset seg inne på stasjonen og sender vekterne til stedet. De kommer i kontakt med en kvinne som er i ferd med å sette en sprøyte.

Episode 33

21min - To unge menn blir tatt på fersken i å stjele en flaske whisky på Vinmonopolet. Vekterne er raskt på stedet, og tar de to naskerne med ned til vaktsentralen og politiet kommer for å avhøre guttene.

Episode 32

21min - En veskebutikk melder om et pågående tyveri, og to av vekterne ankommer stedet raskt. En håndverker legger fra seg jakken ved en av oppbevaringsboksene mens han jobber.

Episode 31

21min - En butikk melder om et mulig tyveri, og Peter som betjener kameraene får en beskrivelse av de mistenkte. Han bruker overvåkningssystemet til å lete opp en ung kvinne og hennes venn, og sender to vektere til stedet.

Episode 30

20min - Alarmen går og vekterne blir sendt til en kiosk der en mann forsøker å ta ut penger med et spillekort som tilhører en annen person. Noen unge jenter har blitt snikfotografert av en eldre mann på stasjonen.

Episode 29

21min - Peter i vaktsentralen får en henvendelse fra NSB. De ber om øyeblikkelig hjelp med en ung mann som har slått seg vrang inne på et av de innkommende togene.

Episode 28

21min - Tidlig på morgenen tilkaller NSB vekterne fordi en av konduktørene på et innkommende tog føler seg truet av en full mann. Da vekterne ankommer blir det raskt klart at mannen allerede har gjort seg bemerket på stasjonen fordi han har vært beruset og ikke i stand til å ta vare på seg selv.

Episode 27

21min - Peter i vaktsentralen får beskjed om at noen har oppholdt seg lenge på et av de offentlige toalettene. Vekter Carlos er raskt på stedet, og får åpnet døren.

Episode 26

21min - Det er en beruset mann som lager bråk i ankomsthallen, og vekter Sturla og Aqib er raskt på stedet. Mannen påstår at han har mistet bagasjen sin, mens andre vektere får beskjed om at han har kommet med rasistiske utsagn i en butikk. Sturla gjør så godt han kan for å komme til bunns i saken.

Episode 25

21min - Peter i vaktsentralen får inn en beskjed fra vaktselskapet på bussterminalen. Det er en full og kranglete mann på vei til Oslo S, og vekter Glenn blir sendt for å løse situasjonen.

Episode 24

21min - Peter i vaktsentralen får øye på en lastebil som ved flere anledninger har hatt leveranser på varemottaket. Det ser ut til at bremsene ikke fungerer som de skal, så vekter Kenneth og Lars må holde bilen tilbake til politiet kommer.

Episode 23

21min - Oslo S er et viktig knutepunkt for ungdomsgjenger, og spesielt om vinteren. Vekter Anders tar kontakt med en gjeng som bråker og lekeslåss.

Episode 22

Episode 21

Episode 20

20min - En aggressiv og ustabil mann går amok og angriper NSBs ansatte og vekterne. Torjus og den andre vekteren må gjøre alt de kan for å forsikre seg om at ingen kommer til skade. Murat havner i en lignende situasjon, når en stor og kraftig mann ruser seg åpenlyst inne på stasjonen.

Episode 19

21min - NSB ber om bistand fra vekterne da de mener en passasjer er for full til å reise videre med toget. En rusa mann på stasjonen viser en aggressiv og rasistisk holdning ovenfor Murat, som virkelig får testet tålmodigheten sin.

Episode 18

21min - En bråkete og muligens psykotisk dame skriker høylytt og henger opp klesvasken sin inne på stasjonen. Vaktleder Murat prøver å roe henne ned, noe som skal vise seg å være lettere sagt enn gjort. Senere nekter en full og truende mann å forlate stasjonen. Dette gjør at Adedhe og Glenn blir tvunget til å handle for å få kontroll over situasjonen.