Streama, hyr eller köp

Vegas Showstoppers

1h 5min - Konkurrencen syder, da holdene skal lave grill-inspirerede kager, og deltagerne præsenterer deres kæmpestore hamburger- og hot dog-kager for Buddys familie.

Wow Cakes

44min - I et helt nyt format skal hold på to personer konkurrere om den ultimative gevinst – chancen for at arbejde for Buddy i det nye Carlo's Bakery i Las Vegas.

Sexiest Cakes Alive

44min - I denne uge konkurrerer holdene om chancen for at komme i People Magazine. Bagerne får at vide, at hver kage også skal have et element, der bevæger sig.

Gravity Defying Cakes

44min - Der bliver vendt op og ned på konkurrencen, da bagerne skal lave kager, der trodser tyngdekraften. De skal siden vises på den populære kok Rachael Rays TV-program.

Long Island Medium Cakes

44min - Holdene skal lave kager i fuld størrelse formet som Theresa Caputo, spiritisten fra Long Island, til hendes velgørenhedsevent. Går de helt i smulder?

Nightmare on Baker Street

44min - Der venter holdene en skræmmende udfordring, da de skal lave gyserfilmkager for en gæstedommer, der er en af de mest uhyggelige skurke i filmhistorien.

Buddy's Winter BBQ

43min - Det slår gnister, da deltagerne får til opgave at lave en kage med fyrværkeri til et fyrværkerifirmas 20-års-jubilæum.

Destination Wedding!

44min - Konkurrencen skærpes, da Buddy splitter deltagerne op til en kamp mellem piger og drenge, der skal skabe kager med juletema til den amerikanske cancerforenings julefest.

Sugar High

44min - Det er som at være tilbage på en legeplads, da bagerne selv skal vælge hold. De skal tilfredsstille nogle meget kræsne og krævende kunder med smag for alt, hvad der er sødt.

Empire State of Mind

1h 28min - Med to nye eksperter til hjælp dømmer Buddy 10 par, der drømmer om at blive bagere. I dag er det New Yorks bygninger, der skal give dem inspiration til deres første udfordring.