Streama, hyr eller köp

Episode 56: Sæsonfinale

43min - Årets tre finalister er klar til den sidste kamp om trofæet, og det kommer ikke til at gå stille for sig. For ikke alt er, som det plejer at være, når vinderen af MasterChef 2020 skal findes.

Episode 55

40min - Deltagerne kommer højt til vejrs her på den sidste dag inden finalen. Dagens konkurrence foregår nemlig helt oppe på syttende etage i Jesper Kochs gourmetrestaurant på Hotel Alsik i Sønderborg.

Episode 54

42min - Vinderen af dagens konkurrence kvalificerer sig direkte videre til den endelige finale, og dén deltager, der imponerer mindst, skal forlade konkurrencen.

Episode 53: MasterChef - Danmarks største madtalenter

42min - Årets MasterChef-aspiranter er endelig nået til finaleugen. De har kæmpet med næb og kløer for at kunne iføre sig kokkejakken, og nu står de her! Men deres kamp om at nå trofæet er langt fra slut.

Episode 52

42min - Deltagerne bliver presset til det yderste, når stjernekokken Henrik Jyrk gæster køkkenet og deler ud af sin viden og erfaring.

Episode 51

43min - MasterChef-dommerne disker op med en vinderdag, Der er altså ingen, der forlader MasterChef. Til gengæld vil dommerne se, hvad deltagerne kan, når de presser sig selv og deres talent til det yderste.

Episode 50

41min - Det er blevet anden dag semifinaleugen, og i dag lærer vi MasterChef-aspiranterne bedre at kende, når en hemmelig boks overrasker med meget personligt indhold.

Episode 49

1h 26min - I dag udfordres deltagerne med to retter klassiske retter, der stiller høje krav til teknik, timing og smagssammensætning.

Episode 48

41min - Dommerne har inviteret en gæstekok på besøg, der er berømt og berygtet i MasterChef-køkkenet for sit tempo og sin perfektionisme - Mark Lundgaard fra Kong Hans Kælder!

Episode 47

41min - Dommerne inviterer ugens semifinalister inden for til vinderdag! Dagens vinder får lov at iføre sig en kokkejakke og gå direkte videre til den store finaleuge i MasterChef 2020!

Episode 46

41min - Deltagerne skal i dag prøve kræfter med det japanske køkken. Dommerne har tårnhøje forventninger, og deltagerne skal bevise, at de kan lave en nudelret på et gastronomisk højt niveau.

Episode 45

1h 23min - Dagens konkurrencer byder på to af gastronomiens helt store klassikere, når deltagerne skal prøve kræfter med de to ikoniske retter Baked Alaska og Beef Wellington.

Episode 44

42min - En af Danmarks nye topkokke Yves Le Lay lægger vejen forbi MasterChef-køkkenet, og med sig har han en helt ny konkurrence. Nemlig en cook-along!

Episode 43

42min - MasterChef-aspiranterne står i dag over for en vinderdag. Men inden da skal de ud i en omgang dueller, hvor omdrejningspunktet er fantastiske råvarer som vagtel, Iberico gris og havtaskehale.

Episode 42

43min - De dygtige MasterChef-konkurrenter bliver presset til det yderste, når de i dagens konkurrencer skal levere mad på et højt gastronomisk niveau, men samtidig fokusere på madspild.

Episode 41

1h 24min - På kvartfinalens første dag skiller dommerne fårene fra bukkene, når dagens fire bedste deltagere sendes videre til en vinderdag, mens resten må kæmpe for overlevelse i morgendagens eliminering.

Episode 40

41min - Jakob Mielcke giver deltagerne ideer til, hvordan de kan arbejde med hummer og hummersmør. En lektion, deltagerne får brug for senere på dagen.

Episode 39

42min - Det bliver en hektisk dag, hvor både taktik og færdigheder bliver afgørende, når deltagerne i tre omgange skal mødes i en direkte duel med én af deres konkurrenter.

Episode 38

41min - Der er store bøffer, ild og flammer på menuen, når MasterChef besøger restaurant BØF. I par skal deltagerne nemlig grille de store stykker kød over åben ild på Danmarks største indendørs grill.

Episode 37

1h 24min - MasterChef-aspiranterne er nået til kvartfinaleugen, og dommerne skiller fårene fra bukkene, når halvdelen af deltagerne sendes videre til en vinderdag og resten må kæmpe for overlevelse.

Episode 36

41min - For første gang i dansk MasterChef-historie uddeler dommerne den altafgørende Guldnål! En immunitetsnål, der kan sikre indehaveren overlevelse i en kommende elimineringsrunde.

Episode 35

41min - Dagens tema er ild, og de dygtige aspiranter skal arbejde med både flambering og røg, når de forsøger at imponere de kræsne dommere med både søde og salte retter.

Episode 34

41min - MasterChef-dommer Jakob Mielcke giver deltagerne tips og tricks til, hvordan de dygtige aspiranter skal arbejde med nitrogen, så de senere på dagen kan lave en perfekt is.

Episode 33

1h 23min - Der skrives dansk MasterChef-historie, når dommerne introducerer aspiranterne for ugens helt store præmie: Guldnålen! En immunitetsnål, der kan sikre vinderen overlevelse senere i konkurrencen.

Episode 32

42min - Madtalenterne skal igennem ikke mindre end tre intense runder, hvor de skal lave mad med samme råvare: Kylling! For hver runde snævres feltet ind, og konkurrencen bliver hårdere.

Episode 31

41min - MasterChef-deltagerne skal i dagens afsnit beskæftige sig med det franske køkken, hvilket stiller høje krav til de dygtige amatørkokke. I den første konkurrence skal deltagerne arbejde med kanin.

Episode 30

41min - Deltagerne bliver stillet svære valg, når de på baggrund af forskellige hemmelige bokse får afgjort deres skæbne i køkkenet. Det bliver thurtigt ydeligt, at både tid og råvarer er altafgørende.

Episode 29

1h 22min - Deltagerne skal prøve kræfter med filetering af en yderst delikat fisk, hvilket ikke alle deltagere har lige nemt ved. Heldigvis er Jesper Koch i køkkenet og deler ud af sin viden og erfaring som kok.

Episode 28

41min - Det er blevet tid til en vaskeægte MasterChef-auktion med auktionarius Jakob Mielcke ved roret. Men aspiranterne kan ikke kaste uhæmmet om sig med bud, for dagens valuta er ikke penge.

Episode 27

41min - Edderkopper, slips og tomahawk. Er du forvirret? Dagens gæst Rone Stokholm Kruse fortæller om nyudviklede udskæringer på en gris - og det er det, deltagerne skal prøve kræfter med.