Streama, hyr eller köp

Episode 24

21min - Hva tenker deltakerne om alle kranglene i dag? Og hvem har fortsatt kontakt med hverandre. Hvordan gikk det for alle parene? Deltakerne ser tilbake på sesongen og oppsummerer tiden i villaen.

Episode 23

20min - Ludvig snakker ut om det vanskelige valget han ble tvunget til å ta. Ewelina konfronterte Ida med sine teorier om at hun spilte en rolle i huset, noe som får Ida til å bryte sammen.

Episode 22

15min - Edwin innrømmer at han ofte krydret historiene for å skape litt drama. Carolina viser bortklipte scener som frikjenner Edwin fra visse mistanker, men Ludvig er fortsatt skeptisk til Edwins oppførsel.

Episode 21

11min - Robert har begynt å innse hvordan Emil S hadde det da Shanice droppet Emil for Robert. Ida forklarer hvorfor hun var så lei seg de siste dagene i huset.

Episode 20

17min - Mathias og Hova er sendt inn som singelgutter. Mathias ville ha Shanice, men Carolina Gynning har fått vite noe avslørende om ham.

Episode 19

18min - Bassam innrømmer at han hadde en plan for Ewelina. Carolina Gynning har funnet et klipp der Whilma turte å snakke med en gutt hun likte. Men måten han reagerer på sjokkerer programlederen.

Episode 18

19min - Amanda blir konfrontert med hvorfor hun kysset Edwin når hun var bekymret for å såre Nora?

Episode 17

20min - Robert bød på seg selv etter ankomsten til villaen. Men hvor mye ble klipt bort fra programmet? Blant annet et strippeshow. Gynning går til bunns i toastdramaet.

Episode 16

18min - Når Whilma kom inn i huset, slo Amandas jaktinnstinkt til, og plutselig ville hun sikre byttet sitt - Emil A. En bortklipt krangel mellom Amanda og Kevin S avsløres.

Episode 15

16min - Ludvig og Jasmina snakker ut om følelsene dem imellom. I en hemmelig samtale, som ikke kom med i programmet, avslører Ludde og Emil A hva de egentlig syns om de andre deltakerne i huset.

Episode 14

17min - Jasmina og Ewelina røk i tottene på hverandre under leken «sannhet eller padden» og gjør et forsøk på å snakke ut. Carolina Gynning bryter fullstendig sammen når rompa til Edwin blir tema.

Episode 13

18min - Gutta overøser Shanice med kjærlighetserklæringer. David forklarer at han skrev et brev til Pella forrige gang han var med i Ex on the Beach. Og vi får se Edwins sykeste øyeblikk i huset - med Ludvig.

Episode 12

15min - Jasmina får det hett om ørene når krangelen mellom henne og Ida kommer opp. Ifølge Jasmina var det Emil As idé å løfte dynen av Kevin og Ida. Carolina har funnet søte klipp med Nora og Edwin, i tillegg til en bortklipt scene der Nora kliner med Emil S.

Episode 11

17min - Det er på tide å komme til bunns i det som ble vist - og det som ikke ble vist - i Ex on the Beach Sverige.

Episode 10

16min - Carolina Gynning graver fram ekstramateriale fra Tolas VIP-fest. Jasmina kaller Pelle ekkel etter en plutselig konfrontasjon. Hvordan ligger det an mellom Tola og Ewelina - var de egentlig hverandres ekser?

Episode 9

14min - Jasmina innrømmer at hun utnyttet leken "nødt eller sannhet" for å stille pinlige spørsmal til de andre deltakerne. Hun og Kevin havnet ofte i tottene på hverandre - ifølge Kevin fordi de har alt for ulike meninger. Men de var ikke de eneste som kranglet.

Episode 8

18min - Verbale angrep oppstår lett i øyeblikkets hete, men ikke alle er like munnrappe. Carolina Gynning finner et klipp der Kevin forbereder en forsvarstale. Men hvem er det ment for? Ludvig og Edwin viser tegn på ekte bromance.

Episode 7

15min - Amanda forteller hvorfor hun ble så sjokkert da eksen Alexander landet i Hellas. Ewelina sier at hennes respekt for Amanda kommer først, før hun gjør noe med Alexander. Amanda angrer på at hun blandet seg i Alexander og Ewelinas følelser for hverandre.

Episode 6

17min - Noras ankomst satte igang en rekke følelser i villaen. Deltakerne forteller at mange forhåndsdømte henne, men ble positivt overrasket. Amandas verste fobi avsløres.

Episode 5

20min - Kampen om Amandas hjerte fortsetter. Jasminas bursdagsklokke skapte drama. Ida forklarer hvorfor hun reagerte som hun gjorde. Og Carolina Gynning finner et klipp der en uventet, mystisk stemme avbryter Tola og Rebecca når de minst aner det.

Episode 4

16min - Når det viser seg at noen i villaen har hatt en flørt med Amandas søster, endrer Amanda fort mening om den personen. Erika avslører et uventet talent, som en gang sendte henne rett på sykehus.

Episode 3

16min - Carolina Gynning har gravd fram klipp der Erika snakker med de andre i gruppen om Kevin. Han og Erika har vidt forskjellige versjoner om hva som har hendt. Dessuten avsløres heftig krangel mellom Ida og Jasmina.

Episode 2

17min - Alle ser ut til å ha en mening om Amanda, hva hun sier og hva hun gjør. Carolina Gynning blir irritert på uttrykket «kort i kortstokken». Hun konfronterer også Ludvig, Edwin og Tola angående krangelen med Emil.

Episode 1

17min - Carolina treffer startåtteren for første gang. Emil grilles for en pinlig situasjon. Dessuten har Carolina øynene på Edwin. Stemmer det han sier om at han ikke ligger rundt lenger? Tola, Edwin og Ludvig sliter med Emil.