Streama, hyr eller köp

Episode 10

1h 16min - Endelig er det blevet finaletid i 'All Together Now', og vores forventningsfulde finalister glæder sig til at blæse Joey og dommerpanelet bagover med deres fantastiske fortolkninger af eviggrønne sangklassikere. Det bliver et brag af en finale med tårnhøje scores på pointtavlen og spænding til allersidste sekund, inden vært Christopher Læssø kan udpege den endelige vinder af programmet og præmien på hele 100.000 kr.

Episode 9

1h 4min - Tårerne får frit løb, og jubelen når nye højder, når vores otte semifinalister kridter scenen op til kamp om en plads i den store 'All Together Now'-finale. Og eftersom at det nu er anden gang, at alle sangtalenterne står foran Joey og hans dommerpanel, er forventningerne til deltagernes individuelle performances endnu højere. Så varen skal bare leveres, hvis det skal få de kræsne dommere til at gribe mikrofonen og synge med. Og det mærker en af semifinalisterne tydeligt, idet den unge sangerinde virkelig må kæmpe for at få styr på nerverne, mens en anden deltager forsøger at klare sig igennem nåleøjet ved at skrue op for charmen i et omfang, hvor selv vores vært, Christopher Læssø, bliver henført.

Episode 8

59min - De 100 dommere er ude med riven i dag! Der bliver ikke lagt fingre imellem, når det enorme dommerpanel uddeler øretæver til dagens sangere, og en enkelt deltager må forlade scenen grædende. Tandteknikeren Jackie og tatovøren Søren prøver at bevare optimismen, mens 17-årige Karen fra Hals kaster sig ud i en halsbrækkende udgave af et Christina Aguilera-hit. Sandra, der til daglig lægger stemme til tegnefilm, bakser med at vinde dommernes accept. Til gengæld får den smilende skolelærer Anja en oplevelse for livet, når Brødrene Olsen flirter helt igennem med hende. I spidsen for showet står vært Christopher Læssø og holdkaptajn Joey, der sammen byder op til den dramatiske lørdagsfest!

Episode 7

58min - Det er kontrasternes aften i ’All Together Now’, hvor det lykkes én af sangerne at få Joey og de 100 dommere til at rejse sig op og synge med! Sikkerhedsvagten Michael synger en følsom hyldest til sin afdøde far, bankrådgiveren Joy sparker mås med et rocknummer, bygningsingeniøren Andreas svinger hofterne, 16-årige Emma synger jazz fra 60erne og Mai fra Aalborg går efter præmien på 100.000 kroner, fordi hendes bil skal have ny toppakning! Til at holde styr på både deltagere og dommere, står vært Christopher Læssø, der også lader sig imponere af de mange spirende talenter.

Episode 6

1h - Dagen er fuld af chok og overraskelser, når de 100 dommere med Joey i front sætter sig til rette foran den musikalske buffet. Vært Christopher Læssø holder styr på menuen, der består af Adele med et touch af country, hårdslående rock og 80er-pop indpakket i hård eyeliner og glimtende øjenvipper. Og desserten byder på tre forskellige slags usikre sangerinder, garneret med imponerede stemmer og vinderpotentiale. Der er kort sagt noget for enhver smag, når de ni talentfulde sangere kæmper med næb og kløer om de eftertragtede pladser i finalen og semifinalen.

Episode 5

1h - Kampen om en plads i finalen er actionpacked og højspændt til sidste tone, når aftenens deltagere skal bevise deres værd foran holdkaptajn Joey og de 100 dommere! 51-årige Liv har licens til at dræbe - dog med sin stemme - og blæser både vært Christopher Læssøe og hele dommerpanelet omkuld med en James Bond-klassiker. Coolness er kodeordet for Sebastian fra Skælskør, der ankommer med sæsonens mest afslappede attitude og synger reggae, mens Kenneth er mere shaky og slås ihærdigt med at leve op til selveste Elvis Presley. Helena overvinder sin sceneskræk og Christina byder på en hyldest til sine afdøde forældre med Queens “The show must go on”.

Episode 4

1h - Alle tricks gælder i kampen om at imponere det enorme dommerpanel, anført af holdkaptajn Joey, og sikre sig en plads i finalen! Vært Christopher Læssøe står endnu en gang klar til præsentere os for aftenens spirende stjerner. Der skrues op for både de frække moves, store overarme og tårepersere, når politibetjenten Kathrine giver de 100 dommere gåsehud med en Disney-ballade, Heidi fra Tønder hiver en country-klassiker ud af ærmet og tømreren Kenan prøver at imponere med et boyband-hit fra 90erne

Episode 3

1h - Der er for alvor dømt diva-battle, når de kvindelige sangerinder skruer helt op for de hårdtslående vokaler, der er tæt på at blæse vært Christopher Læssø omkuld. Aftenen byder på sæsonens mest dramatiske afgørelse, da flere af sangerne rammer nøjagtigt samme antal stemmer og de 100 dommere med Joey i spidsen skal ud i en altafgørende omstemning. Imens lurer to mandlige sangere på chancen for at snige sig ind i Top 3 og gå direkte i finalen.

Episode 2

59min - Vi blænder op for det helt store show, når sangtalenterne endnu en gang skal bevise deres værd over for de 100 dommere. En helt særlig og overraskende operaudgave af en populær popsang rammer plet og får dommerpanelet til at bryde ud i sang, før en musicalsanger gør pigerne bløde i knæerne og våde i øjnene. Kampen om pladserne er hård, men to gymnasiepiger giver den alt hvad de har, for at nå til finalen, hvor der venter en præmie på 100.000 kroner. Holdkaptajn Joey står i spidsen for det enorme panel, imens vært Christopher Læssø styrer slagets gang fra det blanke scenegulv.

Episode 1

1h - Danmarks største og mest underholdende sangfest er tilbage, hvor nye, håbefulde sangtalenter skal stå ansigt til ansigt med 100 sangkyndige dommere, når de kaster sig ud i alt fra klassiske sjælere til ny dansk rock. Christopher Læssø er tilbage som vært, og i spidsen for dommerpanelet står Joey, der er klar til at byde alle de nye deltagere velkommen. I sæsonpremieren får tårerne frit løb hos både sangere og dommere, og især Joey og hans mor Lupe Moe bliver dybt berørte over sangen ”Er der nogen i himlen”, da de for nyligt mistede nære familiemedlemmer.