Streama, hyr eller köp

Episode 8

1h 1min - Vi er langt om længe nået til den store finale i ’5. Gear’! Hvem skal løfte den eftertragtede pokal og vinde håneretten over sine modstandere? Der er lagt op til underholdning i verdensklasse, når værterne Jacob Riising og racerkører Casper Elgaard fører vores 4 fartglade finalister gennem 2 ultimative stunts og 2 hæsblæsende ræs – for at finde frem til hvem, der i sidste ende skal træde op på toppen af podiet.

Episode 7

1h - Så er det allersidste chance, hvis man skal sikre sig en plads i den store ’5. Gear’ finale! 5 modige par tropper op til den sidste semifinale, hvor vores værter Jacob Riising og Casper Elgaard i den grad har lagt op til et hæsblæsende ræs. Der kæmpes med næb og kløer om pladsen, når deltagerne hamrer speederen helt i bund med blikket fast rettet mod finalen og det eftertragtede trofæ.

Episode 6

1h - Vi er nået til den første af to semifinaler, hvor fem kendte par skal dyste mod hinanden om en plads i den store ’5. Gear’ finale! Der er lagt op til et brag af et ræs, når vores bilglade værter, Jacob Riising og Casper Elgaard, atter skyder løbet i gang, og de bedste kørere fra de indledende runder bogstaveligt talt tørner sammen i den ene intense duel efter den anden. Semifinalen byder også på et helt nyt og overraskende startstunt, som kan få selv de mest rutinerede kørere til at bryde bævrende sammen bag rattet!

Episode 5

59min - Vi nærmer os semifinalerne med hastig fart! Med kun to af de eftertragtede pladser tilbage, er kampen for alvor sat ind, når værter Jacob Riising og Casper Elgaard byder deltagerne op til flere rablende vanvittige ræs. Danseglade Silas Holst danner par med den sangkyndige Jimmy Jørgensen, der selvsikkert forsøger at slå altid glade Cutfather og tv-vært Christopher Læssø. Racerbanen er også kridtet op til kamp, når Danmarks svømmedronning, Jeanette Ottesen, og hendes mand, Marco Loughran, giver den fuld gas i opgøret mod Irina The Diva, som hamrer sømmet i bund sammen med sin mand, dj’en Faustix.

Episode 4

59min - Vores fartglade værter Jacob Riising og Casper Elgaard er klar til at presse fire kendte par og deres køreevner til det yderste, når de skal dyste om en plads i semifinalen af '5. Gear'. Det bliver et glædeligt gensyn med bl.a. Gustav Salinas, der igen deler smadrekasse med bagerkongen Micki Cheng. Og de får hård konkurrence, når de skal op imod de kække drenge, Jeppe Risager og Mathias Severinsen, fra ’Ex On the Beach’. Julie Berthelsen danner til gengæld par med sin mand Minik Dahl Høegh, og sidst, men absolut ikke mindst, er tv-vært Claus Elming tilbage bag rattet i '5. Gear' - denne gang sammen med skuespiller Esben Dalgaard. Afsnittet byder derudover også på sæsonens hidtil vildeste stunt: 'Vælt dig selv'.

Episode 3

59min - Gå ikke glip af en ny omgang af '5. Gear', hvor der for alvor er lagt op til beskidte tricks og vilde udfordringer. Jacob Riising og Casper Elgaard står klar til at styre løbet, hvor den tidligere fodbold "bad-boy", Thomas Graversen, sammen med Lars Jacobsen, skal forsøge at vælte de kække radio- og tv værter, Peter Falktoft og Esben Bjerre, af pinden. Men de får kamp til stregen, når Diamant Pigerne Elvira og Thalia Pitzner giver den fuld gas sammen med Pizzakongen Gorm og Politimand Henrik Nybo Haensel. Glæd dig til bil-fodbold, vanvittige flyvehop og smadrede huse i Danmarks vildeste racerløb - '5. Gear'.

Episode 2

58min - Glæd dig til endnu en omgang 5. Gear hvor der bliver sat helt nye højder for hvad deltagerne kan blive udsat for. To ræs og to vilde stunts venter de modige kørere, der denne gang består af Youtuberne Niki Topgaard og Alexander Husum, der sammen kæmper om vejen til semifinalerne imod erfarne kørere som bl.a Anders Grau og Cecilie Hother og ikke mindst sidste års vinder – Krede. I aften venter endnu en omgang fuld smadder, hvor deltagerne flyver igennem et hus og det skal afgøres, hvem der kan ligge længst på taget af en racende bil. Få svaret i aften i 5. Gear.

Episode 1

58min - Der er masser af drama og decibel, når 5. Gear er tilbage med flere vanvittige stunts og hæsblæsende ræs end nogensinde før. Sidste års vinder, Jacob Riising, har taget værtstjansen til sig, og han vil sammen med den tidligere racerkører, Casper Elgaard, teste aftenens otte kendte og deres køreevner. Frygten må ses i øjnene, når blandt andre hele Danmarks Sofie Linde, den bilkyndige Anders Breinholt og komiker Lasse Rimmer sætter sig bag rattet med livet som indsats. Alle hæmninger smides, når kampen om en plads i semifinalen skydes i gang.