Streama, hyr eller köp

Episode 64: Anita Hegerland

42min - Det blir mye sang når artist Anita Hegerland inviterer gjestene på middag i slottet Gran Villa Rosa. Gjestene får servert røkelaks og eggerøre til forrett, etterfulgt av teryakikylling til hovedrett og crema catalana til dessert. Det blir god stemning blant gjengen da Anita byr på en intimkonsert som en avslutning på uka.

Episode 63: Ken Wasenius-Nilsen

42min - Radioprofil Ken Wasenius-Nilsen inviterer sine gjester over på middag i sitt krypinn i palmenes by. Her får gjestene servert blomkålsuppe til forrett, gratinert kylling med parmesan til hovedrett og ost og kjeks til dessert. Kveldens underholdning er en utradisjonell quiz som gjør gjengen litt røde i maska.

Episode 62: Ole Klemetsen

42min - Det blir norske tilstander da tidligere proffbokser Ole Klemetsen skal lage middag til sine gjester. Med hjelp fra mor og de riktige ingrediensene serverer Ole sine gjester skinke med melon til forrett, nachos til hovedrett og tilslørte spanske bondepiker til dessert. Det blir utfordrende for gjestene når underholdningen fordrer spanske språkkunnskaper.

Episode 61: Rachel Nordtømme

42min - Tidligere idrettsutøver Rachel Nordtømme inviterer tidligere proffbokser Ole Klemetsen, radioprofil Ken Wasenius-Nilsen og artist Anita Hegerland på middag i sitt feriehus i Spania. Her blir det servert kamskjell til forrett, and til hovedrett og crema catalana til dessert. Rachel tester hvordan gjestene fungerer som et team.

Episode 60: Marianne Borgen

42min - Kveldens vert er ordføreren i Oslo, Marianne Borgen, som gir oss en omvisning på rådhuset, før hun steller i stand middag til sine gjester. Her får gjestene servert bakte rødbeter til forrett, leirgryte til hovedrett og tilslørte bondepiker til dessert. En deltaker får litt overtenning under kveldens underholdning som er Oslo-quiz.

Episode 59: Robert Stoltenberg

42min - Ukens tredje vert er komiker Robert Stoltenberg. Gjestene blir ønsket velkommen til bords med sang, og det blir servert krabbepai til forrett, etterfulgt av andebryst til hovedrett og pavlova til dessert. Det blir mange kjendisfjes å holde styr på under kveldens underholdning.

Episode 58: Henriette Steenstrup

42min - Det blir gavebonanza da skuespiller Henriette Steenstrup inviterer gjestene hjem på middag. Med litt gaver i bakhånd og festhumus til forrett, kylling i mangochuttney til hovedrett og kokossorbet til dessert håper verten på skyhøye terningkast. Kveldens underholdning byr på latter og løgn.

Episode 57: Fredrik Solvang

42min - Journalist Fredrik Solvang inviterer skuespiller Henriette Steenstrup, komiker Robert Stoltenberg og ordfører Marianne Borgen på middag hjemme hos seg. Her blir det servert hummersuppe til forrett, steinbit til hovedrett og tiramsu til dessert. Et kjent politisk fjes står for kveldens lattermilde underholdning.

Episode 56: Halvor Harsem

42min - Kveldens vert er youtuber Halvor Harsem som inviterer gjestene hjem på middag i leiligheten sin. Alt går ikke helt som planlagt med maten, men det blir til slutt servert sommeruller til forrett, fiskesuppe til hovedrett og softis til dessert. Det kreative taler når gjestene må selge inn kjedelige ting som kveldens underholdning.

Episode 55: Henrik Borg Elvejord

42min - Influenser Henrik Borg Elvejord inviterer sine gjester på en treretters middag i guttekollektivet på Bislett. Gjestene får servert friterte bananer til forrett, seibiff med løk, grønnsaker og poteter til hovedrett og gelé til dessert. Det blir latter, sang og ikke bare god stemning da gjestene skal synge Bitch hør her.

Episode 54: Vida Lill

42min - Det blir vegansk aften da radiovert Vida Lill byr gjestene på middag. Gjengen får servert caprese til forrett, lasagne til dessert og Oreo-ostekake til dessert. En av gjestene blir overrasket over at vegetarmat kan smake godt. Det blir sannhet, penger, troskapstest og kulekasting under kveldens Paradise Hotel-inspirerte underholdning.

Episode 53: Melina Johnsen

42min - Ukens første vert er realitydeltaker Melina Johnsen som inviterer youtuber Halvor Harsem, radiovert Vida Lill Berge og influenser Henrik Borg Elvejord på middag. Her får gjestene servert marinert ovnsstekt scampi til forrett, ovnsbakt torsk til hovedrett og muffins til dessert. Det blir både armer og bein under kveldens mimelek.

Episode 52: Steffen Iversen

42min - I kveld har gjestene tatt turen til Oppdal hvor tidligere fotballspiller Steffen Iversen inviterer til middagsselskap på hytta si. Her får gjestene serverert kveitesashimi til forrett, lammecarré til hovedrett og lokale oster til dessert. Et kjent TV-fjes dukker opp, og det blir allsang og latter blant gjengen.

Episode 51: Odd-Bjørn Hjelmeset

42min - Kveldens vert er tidligere langrennsløper Odd-Bjørn Hjelmeset, som inviterer gjestene til hytta på Beitostølen. I vakre omgivelser ankommer gjestene hytta i kanefart. Her blir det servert rakfisk til forrett, reinsdyr til hovedrett og multedrøm til dessert. Gjestenes konkurranseinstinkt vekkes i kveldens natt-test.

Episode 50: Sofie Frøysaa

42min - Det blir blod, gåter og grøss under kveldens episode i fjellheimen. Greier gjestene å løse gåten og finne kveldens vert, komiker og samfunnsdebattant Sofie Frøysaa? Gjestene får servert gulrot- og søtpotetsuppe til forrett, falafel i pitabrød til hovedrett og rawcake og sorbet til dessert.

Episode 49: Eli Kari Gjengedal

42min - I denne påskespesialen inviterer værsjef Eli Kari Gjengedal komiker og samfunnsdebattant Sofie Frøysaa, tidligere langrennsløper Odd-Bjørn Hjelmeset og fotballspiller Steffen Iversen til leiligheten på Geilo. Det blir hummersuppe til forrett, fondue til hovedrett og påskeostekake til dessert, og kanskje et besøk av påskeharen.

Episode 48: Ronny Deila

42min - Ukens siste vert er fotballtrener Ronny Deila som inviterer gjestene på middag hjemme i Holmenkollen. Her får gjestene servert blåskjell til forrett, biff med rødvinssaus til hovedrett og sjokolademousse til dessert. Det blir allsang under kveldens underholdning som byr på toner fra Vålrenga.

Episode 47: Solveig Guldbrandsen

42min - Fotballekspert Solveig Guldbrandsen byr på fotballfeber da guttene får se hennes hjemmebane på Oppegård. Det blir en kickstart på kvelden med gris som underholdning før den store pokalen deles videre. På matfronten serveres det chevre med honning og nøtter til forrett, lammelår med tilbehør til hovedrett og pannacotta til dessert.

Episode 46: Christian Gauseth

42min - Kveldens vert er fotballspiller Christian Gauseth som inviterer på middag i sitt pendlerkollektiv. Her får gjestene servert Brynepizza til forrett, laks med rotgrønnsaker til hovedrett og brownies med melk til dessert. Det blir safarivibber når gjestene utfordres til å gjette på dyrelyder.

Episode 45: Carsten Skjelbreid

42min - Programleder Carsten Skjelbreid er første vert ut og inviterer fotballspiller Christian Gauseth, fotballekspert Solveig Guldbrandsen og fotballtrener Ronny Deila på middag. Det blir nachos til forrett, burger til hovedrett og is til dessert. Kveldens underholdning er fotballquiz og vinneren er heldig og får låne en helt spesiell pokal.

Episode 44: Siri Avlesen-Østli

42min - Det blir ekstra hygge når journalist Siri Avlesen-Østli inviterer til avslutningsmiddagen for uken. Her får gjestene servert jordskokksuppe med sprøstekt spekeskinke til forrett, helstekt indrefilet med hasselbakte poteter til hovedrett og daimiskake til dessert. Det blir en kamp mellom guttene og jente i kveldens underholdning.

Episode 43: Trine Lise Olsen

42min - I kveld er det komiker Trine Lise Olsen som inviterer gjengen hjem til seg på treretters, og på menyen er det laksetartar til forrett, pasta med blåmuggost og kylling til hovedrett og strawberry daiquiri til dessert. Det er god stemning og mye latter blant gjengen og kanskje blir de ekstra godt kjent når kveldens underholdning går av stabelen.

Episode 42: Espen PA Lervaag

42min - Komiker og tekstforfatter Espen PA Lervaag er ukens andre vert ut. Han inviterer gjestene hjem på middag hvor de får servert dampede blåskjell til forrett, boeuf bourguignon til hovedrett og sitronmousse til dessert. Kveldens underholdning byr på bilder og tekst da gjestene utfordres til å lage memes.

Episode 41: Frithjof Wilborn

42min - Tidligere programleder Frithjof Wilborn inviterer komiker og tekstforfatter Espen PA Lervaag, komiker Trine Lise Olsen og journalist Siri Avlesen-Østli til en hyggelig middag. Det blir servert limemarinert laks til forrett, lammestek til hovedrett og «bedre enn sex» til dessert. Ikke alle blir like begeistret for kveldens underholdning.

Episode 40: Ailo Gaup

42min - Kveldens vert er motorcrosslegende Ailo Gaup som inviterer gjestene sine på middag i sin barndomsby Alta. Her får gjestene servert en treretters med fjellørret innbakt i laks til forrett, Ole Mattis Hetta til hovedrett og kanelboller til dessert. Kveldens underholdning byr på en spennende lavvoreise.

Episode 39: Mikkel Isak Eira

42min - TV-profil og politiker Mikkel Isak Eira inviterer gjestene på middag hjemme hos seg i idylliske Kautokeino. Her får gjestene servert reinsdyrgjeterens bjørkefjøl til forrett, kokt reinkjøtt til hovedrett og multebær til dessert. Det blir tau og «reinsdyr» til kveldens underholdning, og taperen er ikke fornøyd med straffen sin.

Episode 38: Johanne Thybo-Hansen

42min - Neste vert ut er TV-profil Johanne Thybo-Hansen som ikke vil gjøre samme tabbe som sin søster på kjøkkenet. Gjestene hun skal imponere får rypebryst til forrett, suppe med hjort til hovedrett og svigermors iskake til dessert. Det blir magisk stemning under kveldens underholdning når Johanne og broren byr på sang og joik.

Episode 37: Kristine Thybo-Hansen

42min - Kveldens vert er TV-profil Kristine Thybo-Hansen, som inviterer sin andre halvdel, TV-profil Johanne Thybo-Hansen, TV-profil og politiker Mikkel Isak Eira og motorcrosslegende Ailo Gaup til middag i Nordreisa. Her får gjestene servert rype til forrett, tiur til hovedrett og multesuppe til dessert. Kveldens underholdning står i kjent og kjær jegerstil.

Episode 36: Silje Torp

42min - Ukens siste vert ut er skuespiller Silje Torp som inviterer gjestene på middag ute i hagen. Her får gjestene servert laksetartar på potetchips til forrett, etterfulgt av høstlig lapskaus med entrecote og bacon til hovedrett og sjokoladefondant med jordbærsorbet til dessert. Ett nytt band blir døpt under kveldens musikalske underholdning.

Episode 35: Vidar Villa

42min - Tredje vert ut er artist Vidar Villa som inviterer gjestene sine på en skikkelig fest. Det blir caprese til forrett, spagetti carbonara med en tvist til hovedrett og sorbet til dessert. Det blir en fuktig kveld når taperne av underholdningen må shotte tequila som straff.