Streama, hyr eller köp

Episode 10: Om hjælpemidler

42min - 20 kendte kvinder taler om de ting, som hjælper kvinder i hverdagen, og som kvinder ikke kan leve foruden. Hvilket er det mest uundværlige hjælpemidler? Alkohol eller shape wear? Sko eller chokolade? Hvor vigtig er mobiltelefonen, som gør det muligt at kunne følge med i andres liv - men som også ødelægger nærværet med ens børn? Det bliver ærligt, modigt og sjovt, når vi tæller ned på 4-Listen. Det vi siger - om hjælpemidler.

Episode 9: Om magt

42min - 20 kendte kvinder taler om de situationer, hvor kvinder føler sig mest magtfulde. Hvad er størst: At føde et barn eller at have et fedt job at fortælle andre om? Hvor vigtigt er det for kvinder at få højere løn end deres mandlige kolleger? Og hvor meget bruger kvinder sex som våben over for mænd - både i forhold til at kunne bytte sex for gaver eller at nægte manden sex som straf? Det bliver ærligt, modigt og sjovt, når vi tæller ned på 4-Listen. Det vi siger - om Magt.

Episode 8: Om parforhold

42min - 20 kendte kvinder bevæger sig ind i tosomhedens univers, når de taler om parforhold. Hvad er det sværeste ved at være i et parforhold? At man har for lidt eller for kedelig sex - eller at partneren snorker eller ikke laver nok husligt arbejde derhjemme? Det bliver ærligt, modigt og sjovt, når vi tæller ned på 4-Listen. Det vi siger - om parforhold.

Episode 7: Om veninder

42min - 20 kendte kvinder taler om deres tro følgesvend, partners in crime, BFFs i medgang og modgang: deres veninder. Hvad er venindens vigtigste egenskaber? At hun er sjov og ærlig, også når det gælder omtålelige emner - eller at hun ikke er for pæn og flirter for meget med ens kæreste? Det bliver ærligt, modigt og sjovt, når vi tæller ned på 4-Listen. Det vi siger - om veninder.

Episode 6: Om dating

42min - 20 kendte kvinder taler om de mest tåkrummende øjeblikke i jagten på den store kærlighed. Hvad er det værste ved dating? Hvem betaler regningen på første date? Hvor meget må en han tale om sine ekskærester? Og hvad synes kvinder om, at en date uopfordret sender nøgenbilleder af sig selv? Det bliver ærligt, modigt og sjovt, når vi tæller ned på 4-Listen. Det vi siger - om dating.

Episode 5: Om sex

42min - 20 kendte kvinder bevæger sig under bæltestedet og taler om sex. Hvornår er sex bedst? Vil kvinder have hård eller blid sex, sex i sengen eller i sex det fri? Og hvad mener kvinder i virkeligheden om mandens udstyr: Er det størrelsen eller gørelsen? Det bliver ærligt, modigt og sjovt, når vi tæller ned på 4-Listen. Det vi siger - om sex.

Episode 4: Om løgn

42min - 20 kendte kvinder taler om det, som kvinder siger hele tiden, og som ikke passer. Det handler om LØGN. Hvad lyver kvinder mest om? Hvor sundt de spiser, orgasmer under sex eller deres tidsforbrug på sociale medier? Det bliver ærligt, modigt og sjovt, når vi tæller ned på 4-Listen.

Episode 3: Om utroskab

43min - 20 kendte kvinder taler om utroskab, som kan være fristende, men som oftest er forbudt og kan ødelægge et parforhold. Hvad er det værste ved utroskab? At man tager sin partner på fersk gerning i seng med en anden, eller at ens partner er utro med ens bedste veninde, søster eller mor? Det bliver ærligt, modigt og sjovt, når vi tæller ned på 4-Listen.

Episode 2: Om hemmelige laster

42min - 20 kendte kvinder taler om det, som kvinder gør i smug. Det de elsker - og samtidig skammer sig lidt over. Hvad er kvinders største hemmelige last? Tænker de på en anden end den, de har sex med, ser de porno eller bruger de 10 timer i træk på sofaen med dårlige serier og slik? Det bliver ærligt, modigt og sjovt, når vi tæller ned på 4-Listen.

Episode 1: Om mænd

43min - 20 kendte kvinder tager manden under kærlig behandling. Hvad er mandens vigtigste egenskaber? At han har mange penge eller at han er god i sengen? Hvor meget kropsbehåring må han have? Og hvad betyder hans intelligens? Det bliver ærligt, modigt og sjovt, når vi tæller ned på 4-Listen.