Strøm, lei eller kjøp

Episode 28: Sæsonafslutning - SID Vicious

30min - Kom bag kulisserne på "Strangers of Danger", når Rooftop og Catfish undersøger, hvordan et afsnit bliver produceret.

Episode 27: Best of Strangers in Danger

30min - Dette afsnit byder på et gensyn med nogle af seriens mest spændende øjeblikke under vennerne Rooftop og Catfishs rejse gennem forskellige dele af verden.

Episode 26: World Remix Part Deux

30min - I dette afsnit ser vi tilbage på nogle af seriens vildeste øjeblikke fra en rejse, der har budt på alt lige fra opkast, blå mærker, store risici og forvirrende regler.

Episode 25: Canada

30min - Rooftop og Yankush forsøger at demonstrere, at Canada er verdens stærkeste land, der har alt lige fra dræberbjørne til mestre i kamsporten Mixed Martial Art (MMA). Hvad kan overhovedet gå galt?

Episode 24: Sicily

30min - Rooftop og Yankush viser i dette afsnit, at Sicilien er farligere, end man antager. Duoen er vidne til både eksplosioner og kampe og kommer desuden på kant med mafiaen.

Episode 23: Turkey

30min - Vest møder øst, når Rooftop og Catfish rejser til Istanbul. Her prøver de to venner alt lige fra stangspring til opvisning af tricks i et af verdens ældste shoppingcentre.

Episode 22: Israel

30min - Roofop og Catfish leger med ild i Israel, når de rider på kameler, får massage af slanger og prøver verdens farligste job: at pudse vinduer på en hajtank.

Episode 21: Venezuela

30min - Rooftop and Catfish rejser til det mørke Venezuela, hvor de får en indføring i fridykning sammen med en verdensmester.

Episode 20: Trinidad

30min - Vennerne Rooftop og Catfish rejser til Trinidad, hvor de er videnskabelige på deres egen måde.

Episode 19: Jamaica

30min - Vennerne Rooftop og Catfish rejser til Jamaica for at holde ferie og slappe af, men må også en tur forbi hospitalet.

Episode 18: Cuba

30min - I dette afsnit befinder Rooftop og Catfish sig i Cuba, der ligger i det tropiske klimabælte. Vennerne opdager, hvad der gør en mand stærkere ved at afprøve medicin lavet af urin og undersøger desuden en kos bagdel.

Episode 17: Kazakhstan

30min - Rooftop og Catfish er i Kazakstan, hvor de afdækker nogle af landets mysterier.

Episode 16: Panama

30min - Rooftop og Catfish skriver sig ind i historien, da de hjælper til med at udvide Panama-kanalen.

Episode 15: Lebanon

30min - Rooftop og Catfish er i dette afsnit i Libanon, hvor de lærer, hvordan de kan stole mere på hinanden.

Episode 14: Bon Appetit

30min - I dette afsnit prøver Rooftop og Catfish på nogle af verdens mærkeligste og mest unikke delikatesser, lige fra urinkogteæg til fåretestikler.

Episode 13: World Remix

30min - Dette afsnit byder på et udpluk af nogle af de vilde erfaringer, som Catfish og Rooftop har gjort sig på deres rejse gennem forskellige dele af verden.

Episode 12: Mexico

30min - Catfish og Rooftop er i Mexico, hvor de deltager i en mexicansk Lucha Libre-brydekamp. Vennerne prøver desuden at arbejde som kloakdykkere og ser hvor længe de kan holde ud at være i en traditionel Temazcal svedehytte.

Episode 11: Bolivia

30min - Catfish og Rooftop cykler i dette afsnit nedad den berygtede dødsvej i Bolivia, rejser til verdens højest beliggende by og prøver at arbejde i en sølvmine i Potosi.

Episode 10: Colombia

30min - Catfish og Rooftop er i Columbia, hvor de deltager i en mission med det colombianske militærs narkobekæmpelsesafdeling. De tester desuden skudsikkert tøj på dem selv og oplever verdens mest smertefulde insektstik.

Episode 9: Romania

30min - I dette afsnit lærer Catfish og Rooftop at blive rumænske fårehyrder og forsøger desuden at redde en herreløs hund.

Episode 8: Ukraine

23min - Catfish og Rooftop drar til Ukraina, og tar opp kampen mot moderne ukrainske amasoner! De besøker Tsjernobyl, og blir med på landets største tiger-performance.

Episode 7: Japan

23min - Catfish og Rooftop drar til Japan, og prøver seg som ninjaer! De spiser dessuten giftig fisk, og kjører racerbil sammen med de beste sjåførene i landet!

Episode 6: South Korea

30min - I Sydkorea deltager Catfish og Rooftop i Borueong Mud-festivalen, prøver at spise levende blækssprutte og besøger en vokseklinik for at finde ud af, om Catfish kan blive lidt højere.

Episode 5: Bangladesh

30min - Catfish og Rooftop er i Bangladesh, hvor de lærer at spille Kabaddi - en asiatisk kontaktsport. Derudover smager de på verdens mest krydrede karry og gør rent på offentlige toiletter i den travle hovedstad.

Episode 4: South Korea

23min - Catfish og Rooftop drar til Sør-Korea der de deltar på Boryeong Mud Festival og prøver å spise en levende blekksprut. De besøker også en vekstklinikk for å undersøke om det er muligheter for at Catfish kan bli litt høyere.

Episode 3: Indonesia

30min - I Indonesien stifter Catfish og Rooftop bekendtskab med traditionelle indvielsesritualer, arbejder som minearbejdere og lærer, hvordan man kan træne aber til at lave tricks.

Episode 2: China

30min - I Kina besøger Catfish og Rooftop en fyrværkerifabrik, begiver sig ud på verdens farligste vandre- og klatretur på bjerget Hua Shan, og oplever en ny terapiform, der er baseret på bi-stik.

Episode 1: Vietnam

30min - Catfish og Rooftop er i Vietnam, hvor de drikker cobrablod, farer vild i Cu Chi-tunellerne og tilslutter sig MAG for at være med til at rydde landminer.