Strøm, lei eller kjøp

Episode 30: Sæsonafslutning

45min - Det er finalens sidste dag, og de tre bedste bagerier skal bage en bryllupskage til et brudepars store dag. De har alle vist, at de er værdige til titlen, men der er kun én vinder.

Episode 29: Briternes bedste bageri

45min - Dommerne beder de tre tilbageværende deltagere om at bruge deres opfindsomhed og kreativitet til at fremstille et produkt, der repræsenterer deres stilarter og regioner bedst.

Episode 28: Briternes bedste bageri

45min - Deltagerne giver sig i kast med de tre finaledage. Ingen elimineres i denne omgang, men dommerne holder skarpt øje med hvem, der er bedst til at omsætte bagværk til kontanter.

Episode 27: Briternes bedste bageri

45min - De sidste fire semifinalister kæmper om de tre tilbageværende pladser i den store finale. Dagens udfordring går ud på at sammensætte en menu til traditionel engelsk eftermiddagste.

Episode 26: Briternes bedste bageri

45min - De fem tilbageværende bagerier tager hul på finaleugen ved at bage 200 kanapéer på tre timer. De serveres herefter til en eksklusiv begivenhed, hvorefter et af bagerierne udgår.

Episode 25: Briternes bedste bageri

45min - I den regionale finale for det sydøstlige England bages der kager til traditionel engelsk eftermiddagste, men en større udfordring bestemmer, hvem der går videre til semifinalen.

Episode 24: Briternes bedste bageri

45min - Tre meget forskellige bagerier fra Kent og Sussex dyster. Udfordringen lyder på at bage smagfulde brødstænger med ostesmag.

Episode 23: Briternes bedste bageri

45min - Dommerne ser til mens deltagerne fra områderne omkring London dyster, hvor de alle mærker presset, når de skal bage et stykke bagværk, der ikke er så simpelt, som det ser ud.

Episode 22: Briternes bedste bageri

45min - Tre meget forskellige etablissementer fra London dyster, når de udfordres til at bage for dommerne Peter Sidwell og Mich Turner.

Episode 21: Briternes bedste bageri

45min - Konkurrencen drager til det sydlige England, hvor tre bagerier udfordres til at være kreative med beriget dej og spinat, og kæmper mod uret, når 13 citronmarengstærter skal bages.

Episode 20: Briternes bedste bageri

45min - De fire bagerier i den skotske og nordengelske finale kæmper side om side med to hårde opgaver. Den ene handler om innovation, mens den anden er af mere teknisk karakter.

Episode 19: Briternes bedste bageri

45min - Deltagerne presser sig selv til det yderste for at imponere Mich Turner og Peter Sidwell. Det er de selvlærte mod de faglærte, når der laves fillodej og bages omvendt kage.

Episode 18: Briternes bedste bageri

45min - Mich Turner og Peter Sidwell udfordrer flere vidt forskellige bagere til at skabe et stykke bagværk, der kombinerer pistacie og marengs, inden de alle bager tærter i samme køkken.

Episode 17: Briternes bedste bageri

45min - Konkurrenterne kæmper om en plads i fredagens regionale finale. De bedømmes for deres peanut butter-kage bagt i bradepande samt den lokale klassiker, Eccles-kage.

Episode 16: Briternes bedste bageri

45min - Mich Turner og Peter Sidwell besøger tre bagere i Lancashire og Merseyside, herunder en konditor inspireret af Paris, tærtemagere, og kagemagere, der forsøger sig med brødbagning.

Episode 15: Briternes bedste bageri

45min - De bedste deltagere fra Wales og det centrale England kæmper i denne uges finale. Dommerne skal bestemme, hvem der går videre til finaleugen.

Episode 14: Briternes bedste bageri

45min - Tre hold deltagere fra West Midlands kæmper om en plads i morgendagens regionsfinale. En hjemmegående far er oppe i mod et søskendepar og en klassisk bager.

Episode 13: Briternes bedste bageri

45min - Mich og Peter udfordrer bagerier fra det sydlige og vestlige Wales. De tre bagerier skal forberede en perfekt pizzadel, som skal bruges til calzone.

Episode 12: Briternes bedste bageri

45min - Konkurrencen er nu nået til Birmingham, hvor tre bagerier forsøger at imponere dommerne og vinde en plads i fredagens regionsfinale.

Episode 11: Briternes bedste bageri

45min - Tre walisiske bagerier forsøger at imponere dommerne og sikre sig en plads i fredagens regionsfinale. De præsenterer alle forskellige retter for Mich og Peter, men hvem imponerer mest?

Episode 10: Briternes bedste bageri

45min - Ugens fire vindere mødes i den regionale finale. De skal forsøge at imponere dommerne med en lækker eftermiddagskaffe. For tre af holdene er dette endestationen.

Episode 9: Briternes bedste bageri

45min - I dagens afnsit, er det tre bagerier fra Hampshire og Wiltshire, som kæmper om en plads til delfinalen. Blandt deltagerne er et ægtepar, som deler ud af deres danske wienerbrød.

Episode 8: Briternes bedste bageri

45min - I dagens afsnit besøger dommerne tre bagerier i Gloucestershire og Oxfordshire, som alle kæmper om at vinde en plads i fredagens delfinale.

Episode 7: Briternes bedste bageri

45min - Dommerne besøger tre bagerier i Sommerset og Dorset. To kokke håber, at deres hvidsløgssurdej kan imponere Mich og Peter, mens en mor og datter vælger at lave en karameliseret æbletærte.

Episode 6: Briternes bedste bageri

45min - Tre bagerier fra Devon skal forsøge at imponere dommerne og vinde en plads i fredagens delfinale. En tidligere kok i flåde kæmper i mod en selvlært bager og en kagespecialist.

Episode 5: Briternes bedste bageri

45min - Ugens vindere står overfor hinanden i regionsfinalen. Temperaturen stiger, når de fire bagerier indtager køkkenet, og dommerne følger deres mindste bevægelse. Hvem får lov at gå videre?

Episode 4: Briternes bedste bageri

45min - I dagens afsnit går turen til Skotland, hvor en lokal bager er oppe i mod en ægte kunsthåndværker fra Edinburgh, samt en israelsk kok, der meler sit eget mel på en 400 år gammel vandmølle.

Episode 3: Briternes bedste bageri

45min - Tre bagerier fra Derbyshire og Staffordshire bliver set i sømmene af Mich og Peter. Bagerne får til ophave at lave en perfekt Bakewell-tærte, men kan de have den klar til tiden?

Episode 2: Briternes bedste bageri

45min - Dommerne besøger tre bagerier i Northcumberland og County Durham. Bagerne får til opgave at lave en hjemmelavet citronroulade, hvilket presser dem til det yderste.

Episode 1: Briternes bedste bageri

45min - Det populære show, hvor uafhængige bagerier kæmper for at imponere dommerne Mich Turner og Peter Siswell, er tilbage. Vi begynder i Yorkshire, hvor tre bagerier får en svær udfordring.