Stream, Rent, or Buy

Episode 4

50min - Del 4 av 4. Len är arg över att det inte finns något i utredningen av Melissas död som tyder på att det skulle kunna handla om mord. En av grannarna erkänner mordet, men Len tvivlar på trovärdigheten i erkännandet. Vidya har kastat ut Michael och tar hand om sin bebis med hjälp av Len som nu flyttat in i huset. I rollerna: David Threlfall, Steven Makinintosh, Indira Varma, Victoria Hamilton med flera.

Episode 3

50min - Del 3 av 4. I ett hus med fem lägenheter har ett lik hittats på vinden. Vidya och den pensionerade polisen Len, som inte kan släppa sitt sista fall olöst, söker upp en vän till den döda Melissa. Elaine vägrar låta Peggy gå ifrån henne. Och det ser ut som om det går åt helvete med Kierans nykterhet. I rollerna: David Threlfall, Steven Mackintosh, Indira Varma, Victoria Hamilton med flera.

Episode 2

50min - Del 2 av 4. I ett hus med fem lägenheter har ett lik hittats på vinden. Michael och Vidya har inflyttningsfest. Joe har förbjudit sin sambo att gå ut och grannarna tror att han bor ensam. Kierans flickvän och son vet inte om varandras existens. Peggy försöker samla sig för att lämna sin flickvän. I rollerna: David Threlfall, Steven Mackintosh, Indira Varma, Victoria Hamilton med flera.

Episode 1

50min - Del 1 av 4. När Michael och hans gravida flickvän flyttar till sin nya lägenhet visar det sig att taket läcker. När de undersöker vinden görs en fasansfull upptäckt: kvarlevorna av Melissa Young, en ung kvinna som bodde i huset och som varit död i över två år. I rollerna: David Threlfall, Steven Mackintosh, Indira Varma, Victoria Hamilton med flera.