Stream, Rent, or Buy

Episode 7: Snigpremiere: Med Breinholt og Grau bag rattet

Episode 6: Med Breinholt og Grau bag rattet

Episode 5: Med Breinholt og Grau bag rattet

Episode 4: Med Breinholt og Grau bag rattet

Episode 3

27min - For nogen er bilen meget mere end et transportmiddel. Det er en livsstil, som i mange tilfælde bliver det ekstra hjem. Anders Breinholt og Christian Grau tager på camping i luksus- og fattigmandsudgaven, de quizzer i 'Gæt en lastbilchauffør' og møder manden, som bygger alt selv.

Episode 2

26min - Hvorfor er det, at der er så stor forskel på, hvilke biler kvinder og mænd vælger? Værterne Anders Breinholt og Christian Grau kigger nærmere på kønsforskellene, når de prøver biler, som er kvindernes fortrukne. Når de møder kvinden, som er opkaldt efter en bil og tager et hæsblæsende rally med Danmarks bedste co-driver.

Episode 1

27min - Anders Breinholt og Christian Grau kaster deres kærlighed på danske biler. Dansk bilhistorie er ellers sjældent noget, vi danskere praler af, men der er faktisk en hel del biler, som vi burde være meget stolte af. Værterne skal køre biler, som kun nåede at blive lavet i en udgave, de skal køre den største danske bilsucces Kewet og så skal de køre den danske superbil Zenvo, som koster mere end 30 millioner kroner.