Stream, Rent, or Buy

Game On

Fight to the Finish

The Last Battle

42min - De tre återstående lagen riskerar allt under tävlingens sista timmar för äran att bli krönt mästare.

Deep Dark Woods

42min - Inför den sista etappen är ställningen oavgjord med tre segrar var. Nu ställs de återstående lagen inför sin tuffaste utmaning hittills. Allt hänger på den sista ansträngningen för en definitiv seger.

Bear Kingdom

42min - Lagen påbörjar den tionde etappen utslitna, mörbultade och utmattade - men de har tur. Den tionde etappen för dem till Kodiak Island, en frodig tempererad regnskog.

River of Doom

42min - Nästa etapp börjar med ett brutalt anfall genom några av de tätaste områdena i Alaska. För att nå landningsbanan för utvinning vid Twin Falls måste lagen korsa forsen Coal Creek.

Guts & Glory

43min - Lagen måste tampas med forsande vatten när de korsar Coal Creek för att nå målet vid Twin Falls.

Vice Grip

42min - Etappen inleds och lagen måste ta sig förbi förrädisk kvicksand. Militärlaget är först ut - och de går nästan under.

Hell Hole

43min - Uthållighetsatleterna har vind i seglen efter att ha vunnit för första gången - och de tänker göra vad som helst för att inte tappa farten.

River of Fury

42min - Lagen använder sig av uppblåsbara båtar för att ta sig ner för en fors - och tids nog måste de tampas med de livsfarliga strömmarna i Hells Gate.

Climb from Hell

43min - De tre resterande lagen ställs inför en skrämmande uppgift - att klättra upp för och över bergskedjan Tordrillo Mountains.

Over the Falls

43min - Vart och ett av lagen använder sig av en kanot när de ger sig ut på en skrämmande resa för att ta sig till nästa mål på Admiralty Island.

Savage Beasts

43min - De fyra lagen har bara 60 timmar på sig att färdas drygt sju mil genom tät regnskog och iskallt vatten.

Arctic Battleground

43min - Cabin Kings sätter kurs mot Grafton, New York, till familjen Kielys semesterbostad.

Right arrow ShowsRight arrow Ultimate Survival Alaska