Stream, Rent, or Buy

Vertical Hell

45min - Under den sista delen av den nästan 500 mil långa resan måste utforskarna klättra upp för ett jättelikt berg i glaciärområdet Juneau Icefield.

Beasts of Prey

45min - Det är bara några få dagar kvar av expeditionen när utforskarna beger sig till Admiralty Island - en av de platser i Nordamerika där det finns allra flest brunbjörnar.

Ice Cold Gamble

45min - Utforskarna har nått fram till dag 32 av den 40 dagar långa expeditionen när de måste ta sig förbi det största hindret hittills: Nizina River.

Desperate Measures

45min - Åtta utforskare måste ta sig förbi isberg och glaciärer när de paddlar över 60 km i det kalla vattnet i Prince William-sundet.

Desolation Island

45min - De åtta överlevnadsfantasterna är helt utsvultna när de har klarat av hälften av den nästan 500 mil långa resan. De orkar knappt kämpa vidare - och färden blir knappast lättare.

Belly of the Beast

45min - Överlevnadsfantasterna har snart klarat av hälften av den nästan 500 mil långa expeditionen när de tacklar den ökända vägen "Bear Highway" i Alaska.

Sink or Swim

45min - Under den fjärde etappen måste de åtta utforskarna kämpa för att hålla sig ovanför ytan när de ger sig i kast med de strida strömmarna i Talachulitna River.

Into the Void

45min - Under expeditionens tredje etapp tampas männen med bergskedjor med hög snöskredsrisk, enorma isberg, glaciärer som sträcker sig över flera mil och en nästan 100 meter hög klippa i Tordrillo Mountains.

River of No Return

45min - Under den andra etappen av den nästan 500 mil långa resan genom vildmarken i Alaska tar de åtta överlevnadsfantasterna sig an Yukonfloden.

Arctic Hell

45min - Åtta av de tuffaste friluftsmänniskorna i Alaska ger sig ut på en expedition som sträcker sig över tio etapper och nästan 500 mil - och terrängen är brutal.