Stream, Rent, or Buy

Tougher Than It Looks S02E10

22min - Andrew träffar professionella marinpolis- och brandmanstränare för att gå en intensivkurs i forsräddning. Därefter hjälper han räddningsarbetare med att rädda en strandsatt klättrare.

Tougher Than It Looks S02E09

22min - Under två dagar utmanar Andrew några av världens främsta Highland Games-atleter. Han provar även på dansen Highland Fling och tar till och med reda på vad som krävs för att spela säckpipa.

Tougher Than It Looks S02E08

22min - Bondgårdsarbete är ofta otrevligt, men det är även nödvändigt. Andrew tar en närmare titt på sysslorna och tar reda på hur det är att inseminera en ko. Han provar även på fårklippning.

Tougher Than It Looks S02E07

22min - Andrew tacklar en av de farligaste sporterna i världen: paråkning. Han ska försöka sig på piruetter, hopp, dödsspiraler och till och med en OS-atlets legendariska lyft.

Tougher Than It Looks S02E06

22min - Följ med när Andrew ansluter sig till cirkusen, gör cirkuskonster tillsammans med familjen Urias och försöker köra motorcykel i "dödsgloben". Därefter ger han sig i kast med trapetsen...

Tougher Than It Looks S02E05

22min - Andrew ger sig ut på djupt vatten när han dyker ner till 52 meters djup för att ta reda på vad som krävs för att bli en byggarbetare som jobbar under ytan - möjligen i världens tuffaste miljö.

Tougher Than It Looks S02E04

22min - Andrew prövar den coolaste nya extrema sporten, snowbike. En professionell freestylare visar honom hur man hoppar med dirkbike. Hur svårt kan det vara att trotsa tyngdkraften på två hjul?

Tougher Than It Looks S02E03

22min - Andrew reser till Prince Edward Island för att skörda ostron mitt i vintern. Han sågar sig igenom isen med motorsåg och dyker ned i det iskalla vattnet för att skörda dessa undervattensdelikatesser.

Tougher Than It Looks S02E02

22min - Andrew prövar på lassotrick på rodeo, att vara rodeo-clown och klär till och med upp sig för det avskräckande uppdraget tjurridning. Lyckas Andrew hålla i sig och rida på tjuren?

Tougher Than It Looks S02E01

22min - Andrew försöker sig på en 'hang 10' i vintersurfing. Han prövar också att rida vågorna på en FloRider i Florida och gör sitt bästa för att hålla balansen medan han dyker ner i skateboard halfpipen.