Stream, Rent, or Buy

Episode 24

24min - CCG slåss mot hverandre, og Kaneki kjemper mot Furuta, som avslører de langvarige og tragiske årsakene som ligger til grunn for det dypet hatet hans.

Episode 23: ACT: Encounters

24min - Dragen hviler, men giften fortsetter å kreve sine ofre. Kimi Nishino advarer om at det bare er noen timer til alle i Tokyo blir ghouler.

Episode 22: Call: The Far Side of Tragedy

24min - Kaneki våkner i en mystisk, romslig trebygning midt i et hav av døde kropper og møter et velkjent fjes.

Episode 21: Morse: Remembrances

24min - Handlingene til Kaneki resulterer i at store deler av byen ødelegges, og Kurona konfronterer endelig Dr. Kano med noe hun håper vil bli en søt hevn.

Episode 20: Incarnation: Awakened Child

24min - Furuta øker presset mot ghoulene og deres allierte. Uries kamp mot ham avbrytes av en ubehagelig overraskelse.

Episode 19: Proof: Bonds

24min - Den aggressive taktikken til den nye direktøren i byrået truer med å utslette alle ghoulene. Touka forteller Kaneki en overraskelse før den gamle kollegaen hans kommer.

Episode 18: FACE: Effulgence

24min - En gruppe ghouler kjent som Clowns, angriper CCG-stasjonene i alle distriktene samtidig. Suzuya må forberede hovedkvarteret på det neste angrepet.

Episode 17: MovE: Confluence, Confusion

24min - Etter flukten fra Rushima samler Hirako og de tidligere CCG-medlemmene alle ghoulene for å høre Kaneki kunngjøre opprettelsen av en ny gruppe.

Episode 16: Vive: Those Left Behind

24min - Akira er alvorlig såret, og Amons håp om trygghet ligger i hendene til den usannsynlige frelseren deres. Nye slutter seg til kampen til Nishiki Roma.

Episode 15: Union: Close Game

24min - Ofrene tårner seg opp på Rushima, og Abara har problemer med å stå imot Kurona. Tatara har et uventet og skjebnesvangert møte med noen.

Episode 14: VOLT: White Darkness

24min - Kaneki og Hinami starter flukten, men oppdages. Angrepet på Cochlea fortsetter og ting eskalerer fort.

Episode 13: Place: And So, Once Again

24min - Yoshitoki kunngjør at de har funnet basen til Aogiri på øya Rushima. Takatsuki kommer med sine egne sjokkerende kunngjøringer til offentligheten.

Episode 12: Beautiful Dream Daybreak

24min - Sasaki blir brutalt behandlet av Eto og Kanae og får et syn av seg selv som barn, og våkner til slutt opp som mannen han hele tiden har vært.

Episode 11: WritE: The Absent One

24min - Tsukiyama drar til gjemmestedet, men Sasaki er også der. Kanae har blitt fullstendig gal og angriper etterforskere fra CCG.

Episode 10: Think: Sway

24min - Kanae får vite nøyaktig hvor mektig Eto er. Sasaki får tillatelse til å etterligne ghoulene og blir snart kjent som Eye Patch.

Episode 9: Play: Departed Spirit

24min - Tsukiyama finner Sasaki og håper å kunne minne ham på hvem han er, men Sasaki kjenner ham ikke igjen. Torturvideoen går viralt.

Episode 8: TAKe: One Who Writhes

24min - Tsukiyama klarer ikke å kontrollere kagunen sin, noe som uroer de som er glade i ham. Etterforskingen av Rose-ghoulen tilspisser seg.

Episode 7: Mind: Days of Recollections

24min - Kishio og CCG-vennene hans arresterer Hinami, men Sasaki griper inn. Quinx Squad blir forfremmet, men noe plager Sasaki.

Episode 6: Turn: In the End

24min - Big Madam utfordrer den nesten gale Urie i tillegg til Mutsuki. En intens kamp fører til at Sasaki forstår noe viktig om seg selv.

Episode 5: PresS: Night of Scattering

24min - CCG-teamene går inn på auksjonen, men står snart overfor den overraskende mektige Takizawa, som enkelt gjør ende på dem. Senere avslører han enda en overraskelse.

Episode 4: MAIN: Auction

24min - Mutsuki og Juzo infiltrerer auksjonshuset som gjenstander det skal bys på. Mutsuki har ikke kontakt med utsiden og blir brakt ut på scenen for å bli solgt.

Episode 3: Fresh: Eve

24min - Urie går gjennom en prosedyre for å øke frame-nivået sitt. Haise og de andre blir med i etterforskingen av Nutcracker.

Episode 2: Member: Fragments

24min - Sasaki går seirende ut etter en lang kamp mot Orochi og slår av masken hans. Ansiktet bak masken sjokkerer ham.

Episode #3.1

24min - Ghoulen Torso jakter på kvinnelige lik. Urie og Shirazu etterforsker saken og møter en liten informant som ber om en merkelig pris.

Right arrow ShowsRight arrow Tokyo Ghoul