Stream, Rent, or Buy

Episode 16: Sæsonafslutning - The End's Not Near, It's Here

42min - I den følelsesladede sæsonfinale opbygger Ryan, Cohen-familien, Cooper-familien og deres venner helt nye liv, løser hængepartier, tager store beslutninger, og gennemgår personlige forvandlinger.

Episode 15: The Night Moves

42min - Under eftervirkningerne fra et større jordskælv, som har kappet strømmen og kommunikationen mellem Cohen-familien og dem de holder af, må Seth overtage Ryans rolle som beskytter.

Episode 14: The Shake Up

42min - Taylor forbereder sig ivrigt til sin første fødselsdagsfest, men hun ærgrer sig over, at Ryan stadig ikke har fortalt hende, at han elsker hende.

Episode 13: The Case of the Franks

42min - Mens Valentins Dag nærmer sig, bekymrer Ryan sig for, om presset på denne helligdag vil ødelægge hans forhold til Taylor.

Episode 12: The Groundhog Day

42min - Mens Cohen-familien forbereder Kirstens 40 års fødselsdagsfest, får Kirsten nogle nyheder, som vil ændre hendes liv for altid.

Episode 11: The Dream Lover

42min - Che og Seth tager på tur i en skov, hvor Che har en drøm og opdager, at hans sjæl kan være forelsket i en uventet person.

Episode 10: The French Connection

42min - Taylors franske eksmand Henri-Michel kommer lidt for tæt på, da han afslører sine erotiske erindringer, som indeholder intime detaljer om Taylors vilde liv i Paris.

Episode 9: The My Two Dads

42min - De nyforlovede Seth og Summer går begge i panik over udsigten til at blive gift, men ingen af dem vil slå op, på trods af at deres venner råder dem til det.

Episode 8: The Earth Girls Are Easy

42min - Mens det nye år nærmer sig, planlægger Ryan en særlig overraskelse i form af en road trip for ham selv og Taylor.

Episode 7: The Chrismukk-huh?

42min - Det er tid til endnu en Chrismukkah i Orange County.

Episode 6: The Summer Bummer

42min - Da Seth besøger Summer på Brown, finder han et tomt kollegieværelse.

Episode 5: The Sleeping Beauty

42min - Summer og Che bringer deres aktivisme op på et helt nyt niveau, hvilket resulterer i mere frihed, end de forventede.

Episode 4: The Metamorphosis

42min - Da Summer forsøger at blive den sladderelskende pige, hun en gang var, går det op for hende, at Brown måske har forandret hende for altid.

Episode 3: The Cold Turkey

41min - Det er morgen på selve Thanksgiving i Cohen-huset, og familien kæmper stadig med det, der skete i Mexico.

Episode 2: The Gringos

42min - Ryan rejser til Mexico med en stædig Seth på slæb, for at få en ende på problemerne, på den eneste måde han kender til, men han forbliver tomhændet i sin søgen efter hævn.

Episode 1: The Avengers

42min - I den fjerde sæsonpremiere kæmper alle med at vænne sig til livet uden Marissa.