Stream, Rent, or Buy

Episode #1.8

43min - Sæsonafslutning. Efterretningstjenestens mørkeste hemmeligheder risikerer nu at komme frem i lyset. Shaun og hele retssystemets fremtid står på spil og hele udfaldet hviler i hænderne på Rachel. Hvad skal hun gøre?

Episode Seven

42min - Det lykkes for Shaun at flygte fra aktivisterne, blot for at løbe lige ind i Rachel. Shaun beslutter sig for at stole på hende, men en endnu større trussel lurer på at lokke ham ud af hans skjul.

Correction

41min - Shaun etablerer kontakt med arkitekten bag hans ulykkelige situation, mens Rachel får adgang til nye beviser. Ingen af dem er forberedte på konsekvenserne af at få kendskab til den komplekse og rystende sandhed.

A Pilgrim of Justice

43min - Shaun sætter sin lid til to mystiske fremmede, som påstår, at de kan hjælpe ham. Rachel får bekræftet sin mistanke under et møde med Napier og beslutter sig for at bryde reglerne med frygtelige konsekvenser til følge.

Blind Spots

42min - Rachel taber ansigt over for sine kollegaer, men kommer på sporet med en ny teori, da hun får dybere kendskab til, hvordan overvågningsbilleder kan manipuleres. Shaun er atter på flugt, da han rammes af en chokerende opdagelse.

Truffle Hog

40min - Rachel bearbejder sin kontakter for at kunne følge Shauns bevægelsesmønster gennem byens overvågningskameraer. Til Rachels irritation lykkes det for Shaun at flygte under radaren, men han havner snart i kløerne på den mystiske agent Frank Napier.

Toy Soldier

40min - Da videomaterialet pludselig forsvinder fra efterforskningen, tvinges Rachel til at løslade Shaun. Samtidig som Rachel leder efter nye beviser, så henvender Shaun sig til sin bedste ven, Mat, i håb om, at han kan hjælpe med at bevise hans uskyld.

What Happens in Helmand

45min - Seriestart. Soldaten Shaun bliver frikendt for en krigsforbrydelse, men mistænkes snart for at have kidnappet sin forsvarsadvokat. Kriminalkommissær Rachel Carey får til opgave at efterforske sagen og indser snart, at noget er rivende galt.