Stream, Rent, or Buy

Episode 8: Fairytale Finale

41min - I en final med sagotema skapar lagen scener som inspirerats av Jack och bönstjälken, Hans och Greta, och Rapunzel – och ett lag utses till segrare.

Episode 7: Green Giants

34min - De tävlande får för första gången chansen att lämna kupolen och ger sig i kast med att plantera vintergröna jättevarelser.

Episode 6: Sea Creatures

39min - I kampen om en plats i semifinalen bygger lagen sina största skulpturer hittills: unika och kreativa havsvarelser gjorda av kustväxter och strandskräp.

Episode 5: Magnificent Mobiles

38min - Exploderande fyrverkerier, virvlande cykloner och flygande grisar – de tävlande använder färgglada torkade blommor för att skapa svävande skulpturer.

Episode 4: Giant Edible Thrones

40min - Lagen får en ny aptitretande uppgift: att skapa enorma troner av frukt, grönsaker och andra ätbara godsaker.

Episode 3: Huge Hairy Beasts

39min - Lejon, lemurer och harar! Inte ett blomblad syns till när konstnärerna skapar fantastiska djurkreationer av gräs och återvunnet material.

Episode 2: Fabulous Floral Fashion

43min - Lagen får i uppdrag att kombinera blomsterprakt med modedesign när de förvandlar blommor till klänningar för riktiga modeller.

Episode 1: Enormous Insects

42min - Det surras friskt i kupolen när de tävlande skapar bin, skalbaggar och fjärilar av blommor och växter i den första utmaningen.