Stream, Rent, or Buy

Episode 60: Sverige del 60 - vad hände sen?

44min - Vad hände sen? Det är frågan alla ställer sig. Sist vi såg våra kärlekspar i Sydafrika flödade känslorna och lyckan var total. Och sen kom verkligheten i Sverige, lyckades våra par möta den tillsammans och hålla kärleken levande?

Episode 59: Sverige del 59

44min - Det är final i Bachelor och killarna ska dela ut sina absolut sista rosor. Hur har de senaste dygnen påverkat deras känslor för tjejerna och vilka blir paren som hand i hand reser tillbaka hem till Sverige, och vilka åker hem med brustet hjärta?

Episode 58: Sverige del 58 - tjejerna avslöjar allt.

23min - Det har blivit dags för säsongens sista Tjejerna avslöjar allt. Malin har bjudit in båda våra Bachelors för att låta tjejerna grilla dem med alla frågor som dykt upp under säsongens gång. Det blir ingen dans på rosor för killarna.

Episode 57: Sverige del 57

44min - Malin kommer till huset med ett besked som sätter premissen för den korta tid som är kvar av äventyret i Sydafrika. Killarna tvingas göra ett tufft val och för tjejernas del gäller det nu att verkligen bevisa deras känslor för våra Bachelors är äkta.

Episode 56: Sverige del 56 - tjejerna avslöjar allt

15min - Malin har bjudit in en gäst vars entré får tjejerna att skrika rätt ut. Så här starka känslor har aldrig tidigare skådats i studion.

Episode 55: Sverige del 55

44min - Simon bjuder till en fartfylld dejt där han vill se om han och hans dejt har samma syn på äventyr. Felix sörjer sin mamma och önskar att han hade henne vid och hjälpa vid hans val. Malin besöker Simon för att hjälpa höra hans tankar inför slutvalet.

Episode 54: Sverige del 54 - tjejerna avslöjar allt

16min - Malin visar ett klipp från en dejt mellan Simon och Patricia som är allt annat än barnvänligt. Isabella Larka tycker att Patricias beteende under familjedejten är respektlöst

Episode 53: Sverige del 53

43min - Felix blir ställd mot väggen av sin dejt som haft en hel del funderingar på sistone. Den stora frågan är om det de har tillsammans är på riktigt och äkta eller bara ett spel inför kamerorna. På rosceremoni ligger känslorna på ytan.

Episode 52: Sverige del 52

44min - Simon går på singeldejt som innehåller fart och massa skratt men han tar även upp de farhågor han har inför framtiden med sin dejt. Felix möter mothugg och kluriga frågor, svarar han till belåtenhet på dem?

Episode 51: Sverige del 51

43min - Simon bjuder ut till en dejt där det väntar en stor överraskning som leder till tårar. På Felix dejt blir det tydligt att han och tjejerna som är kvar har utvecklat riktiga känslor och att det blir svårare och svårare att hålla händerna i styr.

Episode 50: Sverige del 50 - tjejerna avslöjar allt

16min - Det har inkommit information om att en av killarna har hört av sig till en av de tjejerna han skickat ut. Är detta verkligen ok? Är det okej att somna på en dejt? Och är det okej att fråga om tjejernas ekonomi så här i dejtingstadiet?

Episode 49: Sverige del 49

43min - Stämningen efter rosceremonin är tryckt och tjejerna börjar känna av att deras kärleksäventyr börjar lida mot sitt slut. Felix ger sig ut på djupt vatten i sin dejt. Simon skickar ett allvarligt brev till tjejerna om framtiden med en dem.

Episode 48: Sverige del 48 - tjejerna avslöjar allt

17min - Amanda är arg och irriterad, men på vad och på vem? Malin har hittat ett smygfilmat klipp från huset. Även Emmy är irriterad, och det på en av våra Bachelors. Frågan är vem som väcker denna vrede?

Episode 47: Sverige del 47

44min - Simon möter sin största rädsla för att bevisa sin avsikt med äventyret i Sydafrika. Han bjuder ut av tjejerna i hopp om att även hon ska möta sina rädslor och öppna upp. På rosceremonin faller tårarna i takt med att besluten blir allt svårare.

Episode 46: Sverige del 46

43min - Felix har många favoriter och svårt att bestämma sig. Han bjuder ut två tjejer på en romantisk ridtur för att försöka reda ut känslorna. Simon kan inte acceptera ett nederlag och en av dem som gjort det tydligt att hon inte är intresserad.

Episode 45: Sverige del 45

44min - Som pappa är en av Simons största dealbreakers att se om tjejerna är redo för en vardag som involverar barn och han har gjort ett test för dagens dejt. Men vid brevläsningen kommer ett förvånande besked. En tjej väljer att tacka nej till inbjudan.

Episode 44: Sverige del 44 - tjejerna avslöjar allt

13min - I kvällens avsnitt av tjejerna avslöjar allt ser vi ett klipp på Patricia där hon berättar vad hon verkligen tycker om tjejernas utfrågningar efter dejterna. Malin har även hittat klipp på Simon och Patricia från en bilresa som väcker en del frågor.

Episode 43: Sverige del 43

43min - Hur länge kan man dejta två killar samtidigt? Det är dags att välja sida, men det är svårt att bestämma sig. Två tjejer går på dubbeldejt med killarna. Det är med skräckblandad förtjusning dagen fortgår med lika delar pinsamma tystnader som hångel.

Episode 42: Sverige del 42 - tjejerna avslöjar allt

16min - I kvällens avsnitt får vi se vad Felix egentligen tyckte om Amandas kyss. Och kan det verkligen vara så att alla tjejerna som är kvar kan känna sig lika speciella för Felix?

Episode 41: Sverige del 41

43min - Det är dags för ännu en rosceremoni. Emmy slits mellan de två killarna, och det är inte bara hon som är osäker. Simon och Linn kämpar på med sin konflikt, frågan är om de nu, en gång för alla, kan gå vidare och vända blad?

Episode 40: Sverige del 40

43min - I huset har Lisa äntligen kommit tillbaka efter ett dygn i Kapstaden. Oron bland de andra är stor och den stora frågan är- spenderade de natten tillsammans? Felix bjuder ut till en dejt där han får oroväckande signaler av sitt val av dejt.

Episode 39: Sverige del 39

43min - Felix och Lisa vaknar upp i Kapstaden och Lisa ställs inför en av sina största rädslor. I huset frågar sig tjejerna om det är avgjort nu, hur mycket kan Felix känslor ha påverkats av att spendera så mycket tid med en och samma tjej?

Episode 38: Sverige del 38 - tjejerna avslöjar allt.

15min - Innan Bella hoppade på planet hem till Sverige passade hon på att berätta allt om den infekterade relationen med Johanna i ett smygfilmat klipp. Och vem är det egentligen som skvallrar om tjejerna i huset till våra Bachelors?

Episode 37: Sverige del 37

43min - Malin väcker en av tjejerna tidigt på morgonen för ett oväntat snack och Simon förbereder sig för att reda ut saker och ting med Linn. Vad det hon egentligen sagt? Konfrontationen slutar i tårar.

Episode 36: Sverige del 36 - tjejerna avslöjar allt

18min - Vad är det egentligen Simon fått höra som ledde till hans konfrontation av en av tjejerna under kvällens rosceremoni? Sanningen är att hans reaktion var långt ifrån så samlad som du fick se i programmet. Malin har ett klipp där Simon är ursinnig.

Episode 35: Sverige del 35

44min - Olivia känner sig osäker på var hon står med Simon. På roseceremonin kommer en rejäl chock för en av tjejerna. Simon har nämligen fått höra rykten som han behöver få klarhet i.

Episode 34: Sverige del 34

42min - Felix bjuder ut till en dejt där det slår gnistor med en gång. Även för Simons del hettar det till och i huset börjar det bli tydligt att man inte vill höra alla detaljer om vad som skett på dejterna och svartsjukan i huset börjar sprida sig än mer.

Episode 33: Sverige del 33

43min - Simon har bjuder med ett par tjejer på dejt där han vill veta hur kompatibla de är i en eventuell gemensam framtid. Felix har en annan strategi, han vill uppleva vardagen tillsammans med sin dejt och se hur det klickar där.

Episode 32: Sverige del 32 - tjejerna avslöjar allt

16min - Johanna bestämmer sig för att lätta på hjärtat kring den infekterade relationen med Bella. För första gången får vi höra hela hennes historia. Olivia ventilerar sina tankar kring tjej som enligt henne skulle gå över lik för att få det hon vill.

Episode 31: Sverige del 31

44min - Simon ifrågasätts angående sina val. Är hans sätt att fördela sin tid okej? Ju längre tiden går och känslor utvecklas ökar också svartsjukan. Efter förra veckans stora fest har stämningen i huset förändrats och var har Linn tagit vägen?

Right arrow ShowsRight arrow The Bachelor: Sweden