Stream, Rent, or Buy

Episode 6: Sesongavslutning - Oppdagelsen

43min - Gutta har endelig fått det de trenger for å gjennomføre Scotts test. Darwins råd hjelper dem med å finne gjenstander på stedet der steinen ble funnet. Dette kan være oppdagelsen som endrer historien.

Episode 5: Don't worry, be happy

42min - Akkurat når de har startet utgravinger på et lovende arkeologisk område, får Peter og Elroy dårlige nyheter og må endre planer. De får tak i Darwin, og får vite en hemmelighet som gir dem nytt håp.

Episode 4: En, to, tre, arkeologi

42min - Scott Wolter ringer Peter og Elroy, og forteller om en ny vitenskapelig test som kan bevise Olofs uskyld, men han trenger deres hjelp til å teste steinen. De mottar også resultatet av DNA-testen.

Episode 3: Avkoding av steinen

44min - Gutta møter Bob Voyles, en mystisk mann som tar dem med til et skjult sted der han sier at det finnes nedgravde gjenstander fra middelalderen.

Episode 2: Skjeletter i skapet

43min - Peter og Elroy ser nærmere på steinens historie, og på vikingenes reise over Nord-Atlanteren. De møter også barnebarnet til mannen som fant steinen, og hører om tragediene som har fulgt familien.

Episode 1: Steiner lyver ikke

44min - I håp om å få svar på hvem som har risset runesteinen, møter Peter Stormare og Elroy Balgaard Scott Wolter, en rettsmedisinsk geolog som har studert runesteinen i over 20 år.