Stream, Rent, or Buy

Episode 6

25min - Love Island-charmøren Rasmus slentrer ind på salonen med sin modelkæreste og skal have lavet en Beckham-tatovering på ryggen. Maja har til gengæld valgt ét af de mest smertefulde steder at blive tatoveret; under brysterne, hvor hun skal dekoreres i et forsøg på at se helt perfekt ud. Og så skal Morten og familien se den lille, ny baby i 3D for allerførste gang!

Episode 5

21min - Årets Miss Paradise, Sarah, er en kæmpe mors pige og skal derfor have tatoveret et portræt af sin mor – selvom hendes mor ikke kan lide tatoveringer! Ex-Diva og tidligere paradiso Patrick har taget sin veninde Samantha med til salonen, og han får brug for hjælp og en hånd, for han har en lav smertetærskel og nålefobi. Og Morten og Jonas udfordres på deres motorik, tålmodighed og kendskab til 'Kragen' ved en zen-skabende yoga time.

Episode 4

26min - YouTuberen Anton Cornelius tager sin ven, Albert Dyrlund, med til salonen, så han kan overvære tilblivelsen af Antons nye venskabstatovering med fiskemotiv. Ida Søjborg fik for nyligt sine bryster gjort større ved en operation og fejrer dem sammen med sin far ved at få lavet en underboob-tatovering. I salonen har der været mystiske hændelser, så Morten og Jonas vil uddrive de onde ånder og har hidkaldt to spøgelsesjægere, som har taget kæmpe bundter af salvie med til en afbrænding.

Episode 3

25min - Lolland-divaen Sasha Klæstrup fik en hård medfart på de sociale medier, da hun blev muslimsk gift, men nu tropper hun op i salonen for at vise, hvor stærk hun er, ved at få en løvemor tatoveret. Simon fra 'For Lækker til Love' er hård udenpå men ren zen indeni og skal have tatoveret ordet ‘Prana’, som betyder ‘livsenergi’. Jonas overrasker Morten ved at smide hæmningerne og lade sig skitsere af fremmede i en vild nøgensession.

Episode 2

21min - Stripper-Mariayh, som plejer at være besat af bad boys, er nu kun besat af sig selv! Hun er kommet i salonen for at få et pin-up-nøgenbillede af sig selv tatoveret på armen. Kendiskokken Umut Sakarya skal også have en arm-tatovering, men her er det gris og Fernet Branca, som er hovedelementerne. Og så har Mortens nye kone Simone opdaget, at Mortens ex-kones navn er tatoveret på hans ben... #troubleontheway

Episode 1

20min - Reality-legenden Sidney Lee kommer i salonen for at få en 'badass' tatovering med sin nye og ældre cougar-kæreste Mary-Ann. 'For Lækker Til Love'-Fie vil have foreviget et portræt af sin afdøde, alkoholiserede far. Business clairvoyance er desuden blevet hot-hot-hot, så Morten og Jonas har booket en session med ånderne for at blive klogere på, hvad det næste store tattoo-hit bliver, og hvor man får den bedste shawarma.