Stream, Rent, or Buy

Episode 12: Gastkramande avslutning i finalen

42min - Äntligen dags för final i den tuffaste säsongen av Superstars någonsin. Tre svenska idrottslegendarer återstår och frågan är vem av dem som har styrkan och psyket som krävs för att i slutändan stå som ensam vinnare av Superstars 2020.

Episode 11: Gastkramande duell i elimineringen

42min - Fyra sportstjärnor återstår i kampen om titeln. Deras strategiska sinne sätts på prov i grenen Taktik och därefter är det dags för den mest fruktade grenen, Trail. I den avslutande duellen avgörs det sedan vem som blir nästa att lämna årets tävling.

Episode 10: Fyra stjärnor kvar i kampen om titeln

42min - Endast fyra deltagare återstår. Nu måste idrottshjältarna samla på sig viktiga poäng i grenen springskytte. Jesper berättar om sin framgångsrika men också skadedrabbade karriär.

Episode 9: Stor dramatik i elimineringen

41min - Nu gäller det för våra superstars att samla nya viktiga poäng i en mycket krävande och smärtsam armgångstävling. Höjdhoppsstjärnan Emma Green delar med sig av sin otroliga karriär och i elimineringen får ytterligare en stjärna lämna programmet.

Episode 8: Extremt fystest väntar deltagarna

42min - Fem svenska idrottsikoner återstår och tabellen är återigen nollställd. Nu kommer våra stjärnors pricksäkerhet att sättas på prov. De kommer också få mäta sina krafter i ett krävande fystest och en gastkramande tyngdlyftning.

Episode 7: Eliminering och dopinganklagelser

42min - Kampen om Superstarstiteln fortsätter när våra stjärnor ställs mot varandra i en krävande simtävling. Det har blivit dags att dyka ner i Torgny Mogrens makalösa karriär och i elimineringen kommer ytterligare en deltagare att tvingas lämna tävlingen.

Episode 6: Magdalena om sin makalösa karriär

42min - Deltagarna gör upp i en rafflande golftävling där det gäller att både ha sikte och kondition. Dessutom bjuder skidskyttedrottningen Magdalena Forsberg in till lunch och berättar om sin makalösa karriär.

Episode 5: Stjärnan tvingas ställa in efter skadan

42min - Ikväll fortsätter våra svenska idrottshjältar kämpa om den åtråvärda Superstarstiteln. Handbollsikonen Magnus Wislander berättar om sin imponerande idrottskarriär och i en eliminering måste ytterligare en idrottshjälte lämna tävlingen

Episode 4: Hanna om det oförglömliga ögonblicket

42min - Sju superstjärnor återstår och jakten på nya poäng fortsätter. Hanna Marklund delar med sig av sin framgångsrika fotbollskarriär. Och tävlingarna fortsätter i form av hopprep och medicinboll.

Episode 3: Plågsam kamp i elimineringsduellen

41min - Den tredje episoden startar med en mycket krävande balansövning. Under lunchen rör Emma Igelström de andra deltagarna till tårar med sina berättelser. I en tuff duell kommer det avgöras vem som blir den första som tvingas lämna Superstars.

Episode 2: Foppa: "Kommer jag överleva?"

41min - Det är dags att testa deltagarnas bollsinne i en mycket dramatisk fotbollsturnering. Peter Forsberg berättar om sin karriär som vid ett tillfälle höll på att kosta honom livet. I tävlingen romerska ringar ska det sedan avgöras vem som orkar hålla längst.

Episode 1: Rekord och skador i premiären

42min - SÄSONGSSTART. Åtta av Sveriges största idrottshjältar anländer till Cypern för att göra upp i en stenhård kraftmätning. Deltagarna måste visa prov på enorm styrka och vilja, men redan i första avsnittet skadar sig en av deltagarna.

Right arrow ShowsRight arrow Superstars