Stream, Rent, or Buy

Episode 10: Finalen: "Det kan bli ett tredje världskrig"

42min - Mjölksyran sprutar, svettet forsar, det svider av smärta i händer och fötter. Men vem har egentligen bäst psyke när allt ställs på sin spets? Ingen vill förlora. Det är dags för våra idrottshjältar att göra upp om vem som blir årets Superstar 2019.

Episode 9: Emil Jönsson: "Jag ville inte ta emot OS-bronset"

42min - En av Sveriges främst skidåkare genom tiderna, Emil Jönsson, berättar om sina framgångar och motgångar samt avslöjar allt om hur stor rivaliteten med Norge egentligen är.

Episode 8: Anna Lindberg om skräckskadan: "Lårmuskeln gick av"

41min - Det är fokus på Anna Lindberg och hennes karriär. Deltagarna gör upp i en hård mountainbiketävling och en tvingas att lämna programmet.

Episode 7: Jonas Björkman om sin framgångsrika tenniskarriär

41min - Nu återstår fem svenska idrottslegendarer i kampen om titeln. Här berättar Jonas Björkman om sin otroligt framgångsrika tenniskarriär, och det blir en hård kamp om poängen när våra stjärnor möts i simning och bågskytte.

Episode 6: Kajsa Bergqvist berättar om sin comeback

42min - Våra idrottshjältar fortsätter kämpa om Superstarstiteln. Kanotslalom står på schemat och ett klurigt tabelläge tvingar fram en extra utslagstävling. Höjdhoppsdrottningen Kajsa Bergqvist berättar om sin comeback och ytterligare en stjärna slås ut.

Episode 5: Stefan Holms händelserika karriär

41min - OS-guldmedaljören Stefan Holm berättar om sin långa och händelserika karriär. Och tävlingarna fortsätter i form av golf och teknikbana i fotboll, där alla måste prestera på topp för att inte missa chansen att vinna Superstars 2019.

Episode 4: Anna Haag om beslutet att lägga skidorna på hyllan.

42min - För att hålla sig kvar i tävlingen gäller det att ge allt i en mycket tuff sprinttävling. Anna Haag berättar om sin karriär, och i en eliminering måste ytterligare en svensk idrottshjälte lämna tävlingen.

Episode 3: Glenn Hysén berättar om sin fotbollskarriär

42min - Deltgarnas bollsinne sätts på prov i en tuff fotbollsturnering. Glenn Hysén berättar om sin långa och imponerande fotbollskarriär, och i en duell kommer det att avgöras vem som blir den första som tvingas lämna tävlingen.

Episode 1: Råstyrka och vilja avgör i säsongens första tävlingar

41min - Åtta svenska idrottshjältar anländer till Malta för att göra upp i en ordentlig kraftmätning. Tävlingarna drar igång direkt och deltagarna måste visa prov på enorm styrka och vilja i barr, dragkamp och sumobrottning.

Right arrow ShowsRight arrow Superstars