Episode 6: Tävling och summering

Episode 5: Sista förberedelser och förväntan

25min - Eddy vill inte släppa på den hårda träningen riktigt än utan Anders får återigen bege sig till Slottsskogen och köra brutal backlöpning. Och Eddy har sin vana trogen en överraskning förberedd.Sofie har varit lite krasslig och känner viss frustration och oro över att hon inte har kunnat träna riktigt som hon har velat. Men när Sofie och Anders träffas en sista gång innan tävlingen är det ändå positiva tankegångar. På plats i Stockholm är det spänning och nervositet i luften när de sista förberedelserna görs inför starten.

Episode 4: Utveckling och mental träning

Episode 3: Simträning och swimrun

23min - Av de tre triathlondisciplinerna är det simningen som är den största utmaningen för både Sofie och Anders. Anders Svensson tar därför hjälp av ännu en av sina kontakter, denna gång en simtränare, som med stor inlevelse och engagemang ger Sofie ovärderlig hjälp. Eddy fokuserar på vikten av vattenvana och anmäler Anders till en stentuff swimruntävling. Är Anders verkligen redo för över två kilometers simning i öppet vatten och en därpå följande traillöpning?

Episode 2: Rivstart och experthjälp

25min - Efter att de två teamen har träffats och lärt känna varandra så är det nu dags att köra igång med träningen på allvar. Eddy rivstartar och låter Anders omgående få veta att han lever. För er som såg första säsongen av programmet så är det bekanta träningspass som Anders får ta sig an.Anders Svensson använder sina kontakter och ser till att Sofie får träffa en av Sveriges allra främsta triathleter, Jonas Colting, som har många bra tips att komma med.

Episode 1: Nya utmaningar och uppstart

23min - Triathlon är en ny sport för både Sofie och Anders och med Stockholm Triathlon bara några månader bort så det går inte att spara på krutet. Efter inledande tester av deras fysiska förmågor får de visa vad de går för i ett minitriathlon. De två supercoacherna tar pulsen på sina adepter för att sy ihop sina upplägg för den kommande träningen.

Kaikki suoratoistopalvelut yhdessä paikassa

Etsi jotakin upeaa katsottavaa entistä nopeammin

Omat palvelut
Omat palvelut Suodata omien palveluiden perusteella
Watchlist
Watchlist Tallenna Watchlistiin kaikki, mitä haluat katsoa
Ilmoitukset
Ilmoitukset Ilmoitukset uusista jaksoista ja merkittävistä julkaisuista
Nähty
Nähty Piilota ne, joita olet selannut
Arvostelut
Arvostelut Arvostele nimikkeitä, jotka olet nähnyt, ja jaa ne seuraajillesi
Seuraa
Seuraa Seuraa perheenjäsenten, ystävien ja kriitikkojen arvosteluja
Kokoelmat
Kokoelmat Seuraa kokoelmia tai luo omia
Matchlist
Matchlist Sinun ja ystäviesi valinnat. Aivan kuten Tinder, mutta elokuvia varten
Sovellus