Stream, Rent, or Buy

Episode #1.13

Episode #1.12

Episode #1.11

Episode #1.10

Episode #1.9

Episode #1.8

39min - Da Courtney kommer i knibe efter en uventet konfrontation, beslutter Pat, at de må være ærlige over for Barbara. Imens får Cindy skældud af sin far, efter en plan om at tage sagerne i egen hånd er kørt af sporet.

Episode #1.7

41min - Mens Pat lærer Courtney, Yolanda, Beth og Rick om vigtigheden af at samarbejde, samles ISA for at finde ud af, hvem der forsøger at få ram på dem.

Episode #1.6

39min - Courtney træffer et vanskeligt valg, efter Pat konfronterer hende med de mulige følger af at hverve nye medlemmer til JSA.

Episode #1.5

41min - Mens Courtney fokuserer på at hverve flere medlemmer til Justice Society of America, kommer Pat et skridt tættere på at finde ud af, hvilke ISA-medlemmer der muligvis befinder sig i Blue Valley.

Episode #1.4

41min - Courtney indser, at hun har brug for ekstra hjælp, og hun giver sig i færd med at hverve nye medlemmer til Justice Society of America, først og fremmest Yolanda.

Episode #1.3

42min - Efter et farligt sammenstød med et medlem af Injustice Society of America advarer Pat Courtney om, at hun bør afstå fra at forsøge at fange dem.

Episode #1.2

49min - Da Courtney har et uventet møde med et medlem af Injustice Society of America, afslører Pat sandheden om deres fortid for hende.

Episode #1.1

51min - Courtneys tilsyneladende perfekte tilværelse i L.A. bliver forstyrret, da hun skal flytte til Blue Valley i Nebraska med moderen Barbara, stedfaren Pat Dugan og stedbroren Mike. Pludselig må hun kæmpe med at omstille sig til sin nye by og highschool.