Stream, Rent, or Buy

Memories of the Wind

21min - Sonics vänner är tillbaka i sin egen värld och väntar på honom – till och med Eggman. Sex år senare tänker Chris tillbaka på sina upplevelser med Sonic.

Chris's Desired Journey

21min - Chris bryter hellre länken mellan världarna än att ta farväl av Sonic. Om igelkotten inte återvänder till sin egen värld kommer tiden att stanna för alla.

Morning of Farewells

21min - Tails och Chuck fortsätter jobba på en apparat som kan skicka hem Sonic och de andra till sin egen värld. Militären trotsar order och ger sig på Eggman.

The Day the World Stood Still

21min - Presidenten beordrar Chuck att sätta igång Hemvändarprojektet innan tiden stannar helt och hållet. Sonic och de andra måste återvända hem för att rädda båda världarna.

Sonic VS. the Deep Earth Monster

22min - Sonic, Knuckles och Rouge följer efter Eggman djupt ner i en vulkan. Där hittar de en underjordisk värld och lämningarna efter en förlorad stad.

Battle to the Finish at Latitude Zero

21min - Sonic och gänget ger sig ut till sjöss för att hitta det sista fragmentet av en förlorad kontinent. När de kommer fram träffar de Eggman – och hans Egg-slagskepp.

Sonic Battle Finals

21min - Emerl går bärsärk när han vinner smaragden. Sonic och de andra försöker stoppa honom, men hans förmåga att imitera sina motståndare gör honom till en formidabel fiende.

Sonic Battle - Face Off!!

21min - Presidenten vill locka ut Eggman från hans gömställe och föreslår att man anordnar en kampsportsturnering där förstapriset är en kaossmaragd.

The Sewer Search

21min - Eggman är ute ur fängelset och fortsätter med sina lömska planer. Mr Stewart följer efter honom ner i kloakerna med Chris och de andra, men de blir fångna i Eggmans lya.

Mean Machines

22min - När Eggman tvingas arbeta i fängelset gillrar han en fälla för Sonic och hans vänner genom att förvandla ett gäng hushållsapparater till dödliga robotar.

A Date to Forget

21min - När Sonic inte dyker upp till sin dejt med Amy bestämmer hon sig för att gå ut med Sam Speed. Samtidigt återaktiverar Bokkun roboten Emerl för att befria Eggman.

Eggman for President

21min - Sonic fortsätter sina försök att störa Eggmans leveranser av solljus, och presidenten skickar ut GUN, Rouge och Topaz för att stoppa honom.

Sunblock Solution

21min - Eggmans Eggmåne förmörkar solen och får allt ljus att försvinna från jorden. Han erbjuder en tillfällig artificiell ersättare, men Sonic litar inte på honom.

Defective Detectives

21min - Tre detektiver från Sonics värld kommer till jorden i jakt på Cream. Eggman ändrar sig och erbjuder sig att reparera månen.

Showdown in Space

21min - Dr Robotnik är ute efter hämnd och tänker krascha Arken på jorden. De som befinner sig ombord bestämmer sig för att samarbeta, men kan de stoppa katastrofen?

Robotnik's Revenge

22min - Knuckles tar sig an Rouge för att få kontroll över mästersmaragden. Tails föreslår att de byter ut kaossmaragden mot en fejksmaragd för att sabotera undergångskanonen.

Shadow World

21min - Shadow tar Chris till Robotniks rymdkoloni. Eggman hotar att förgöra jorden med sin undergångskanon om planeten inte underordnar sig honom.

Sonic's Big Break

21min - Sonic överlämnar sig frivilligt och blir förd till Fängelseön. Eggman kommer med en egen plan, medan Chris, Amy och Tails vill befria Sonic.

Shadow Knows

21min - Sonic, som är efterlyst för rån, rymmer från GUN. Några dagar senare stjäl en svart igelkott en kaossmaragd från ett museum.

Project: Shadow

21min - När Eggman hackar sig in i GUN:s datorer upptäcker han Shadow-projektet: en topphemlig operation för att skapa den ultimata varelsen – och projektet leds av hans farfar.

Flood Fight

21min - Kaos förråder Eggman eftersom han själv vill lägga beslag på smaragderna. Knuckles och Sonic reser tillbaka i tiden.

Revenge of the Robot

21min - Tails räddar Stationstorget från Eggmans missil och blir hyllad som en hjälte. Gamma slår sig fri och tänker befria andra robotar och djur.

Head's Up, Tails!

21min - Sonic, Tails och Knuckles infiltrerar eggbäraren. Chris och Stor återförenas med Grodis, men Eggman står i deras väg.

A Robot Rebels

21min - Knuckles svär att fortsätta leta efter fragmenten av mästersmaragden. Han följer med Sonic och Tails för att rädda Amy från eggbäraren.

A Chaotic Day

21min - Efter att ha jämfört anteckningar om Kaos tar sig Sonic och Tails an uppdraget att återföra kaossmaragder. Knuckles har visioner om ett myrpiggsvin för 4 000 år sedan.

Pure Chaos

22min - Sex månader efter att Mystiska ruinen dök upp har både Sonic och Eggman försvunnit. Men det är något konstigt som pågår med Stors kompis Grodis.