Stream, Rent, or Buy

The Ridiculous Epic Spy Battle

Huge Home Electronics Panic!

Amy's Love Escape Journey!?

We Will See the Light!

The Eggman Corporation

Chaotix Detective Agency

Maria's Wish! The Wish of Everyone

The Struggle on Space Colony Ark

The Threat Coming from Space

Escape from Prison Island

Sonic the Fugitive

Puzzle of Project Shadow

Scream of Perfect Chaos

Gamma the Wanderer

EggCarrier's Battle

Amy Is Imprisoned

The Enigmatic Liquid Life Chaos

Beginning of Catastrophe!

Birth of Supersonic

22min - Eggman lurar Chris och Knuckles att lämna över sina sex smaragder och tar sedan Chris som gisslan. För att rädda dem måste Sonic besegra en robot som drivs av smaragder.

The Last Chaos Emerald

22min - Knuckles utlyser vapenvila med Eggman för att hitta alla sju smaragder och återvända hem. Chris blir ledsen bara av att tänka på att hans vänner ska ge sig av.

Sonic's Running Wild! Capture Him!

21min - Sonic kan inte sluta springa, och det beror på Eggmans E-88. Hans vänner försöker stoppa honom med X-tornado, men det är lättare sagt än gjort.

Mayhem! 6 Chaos Emeralds

21min - Chris pappa köper en ring utan att veta om att den är gjord av en kaossmaragd. Han planerar en överraskningsfest för sin fru – men ädelstenen väcker Eggmans intresse.

Summer Vacation Chao Observation Diary

21min - Chris och gänget letar efter Cheese, som har försvunnit i en Chao-koloni. Eggman tror att de har hittat ännu en smaragd och släpper därför lös E-66.

Episode 21: Speed Match! Sonic vs Sam

21min - Sam Speed vill tävla mot Sonic med sin nya racerbil. Sonic går med på det efter att presidentens rådgivare tar hjälp av Eggman.

Episode 20: Departure! Egg Fort II

20min - Chris och gänget njuter av en avslappnande resa ombord på hans pappas kryssningsfartyg – men friden får ett abrupt slut när Eggmans fort dyker upp inuti en glaciär!

Episode 19: Ghost of the Old Castle King Boom Boo

21min - Sonic och hans vänner besöker ett gammalt slott där Chris mamma spelar in en film. Det blir riktigt läskigt när en av medarbetarna i filmteamet släpper lös spökena.

Episode 18: Huge Shoot-out on the Savanna!

21min - När Tails och Chris kraschlandar mitt ute på savannen inleder de en protest mot ett dammbygge i ett naturreservat.

Episode 17: Knuckles! Fist of Fury

21min - Skattjägaren Hawk erbjuder sin nya kompis Knuckles en gömd kaossmaragd, men Eggman skickar ut E-91 Lady Ninja för att stjäla den.

Episode 16: Aim for It! The Sunken Ship in the Southern Sea

21min - När Sonic och hans vänner upptäcker att det finns en kaossmaragd i Stora safirblåa havet ger de sig ut på en expedition inuti ett skepp som förliste för längesedan.

Episode 15: Mobile Fortress Egg Fort Attacks!

21min - Eggman återvänder för att orsaka förödelse med ett nytt flygande fort. Sonic vill skjuta ner det, men för att lyckas med det behöver han X-tornado.