Stream, Rent, or Buy

Episode 6: Säsongsavslutning

43min - Efter en kraftig viktnedgång gjorde Sandra en buk- och bröstplastik. Resultatet: hon fick en stjärt på magen. Nu söker Sandra hjälp hos kirurgerna Per och Carolina.

Episode 5: Skönhetsfällan

43min - Qia, 39, vill kunna dansa zumba utan att skämmas för sina ärr, som hon fick efter att ha gjort bukplastik. De är stora och syns ovanför underbyxorna.

Episode 4: Skönhetsfällan

43min - Charlotta, 37, fick sin mage förstörd efter en bukplastik som skulle ta bort överskottshud. Nu har hon problem att lyfta sin dotter.

Episode 3: Skönhetsfällan

43min - Vi möter Mirella som blev så grovt misshandlad i en nära relation att näsan blev permanent vanställd och Egga som inte ville amma sina barn för att hon var så äcklad av sina bröst.

Episode 2: Skönhetsfällan

43min - Evis gick ner 80 kilo efter en gastric bypass-operation. Men en misslyckad operation av överskottshud har gjort att hon mår oerhört dåligt psykiskt över sin kropp.

Episode 1: Skönhetsfällan

43min - I säsongspremiären av Skönhetsfällan möter vi Marie, 32 år, som har så ont i bröstet efter en operation att hon undviker att krama sina barn, som undrar varför mamma inte vill gosa med dem.