Stream, Rent, or Buy

Episode 6: Skönhetsfällan

44min - I Skönhetsfällan hjälper vi ett antal personer som har misslyckade operationer bakom sig. De får träffa några av Sveriges bästa plastikkirurger som gör en bedömning om vad som har gått snett.

Episode 5: Skönhetsfällan

44min - I veckans avsnitt av Skönhetsfällan Sverige möter vi Melanie, som skulle göra en gastric bypass-operation i Syrien. Men kirurgen skar bara upp magen och sydde igen, utan att göra själva ingreppet.

Episode 4: Skönhetsfällan

44min - I veckans avsnitt av Skönhetsfällan Sverige möter vi Lisa som opererade sig i Tallinn och nu oroar sig för att de svidande inläggen är giftiga. Louise har opererat sina bröst tolv gånger, och upplever nu att hon har ärrvävnad istället för bröst.

Episode 3: Skönhetsfällan

44min - I veckan avsnitt möter vi Ulrica, vars bröstoperation är så misslyckad att kirurgerna tappar hakan när de får se resultatet. Vi möter även Magnus som ser ut som en "trasdocka" efter en serie operationer, också han bland det värsta kirurgerna har sett.

Episode 2: Skönhetsfällan

44min - I andra avsnittet av Skönhetsfällan Sverige möter vi Tonje som blev plastikopererad i buken utan bedövning, dessutom med ett katastrofresultat.

Episode 1: Skönhetsfällan

44min - I premiären möter vi Pacome som drömmer om att bli polis, men inte ens kan springa av smärtan efter en bröstoperation. Vi träffar även Ronja som har "alienbröst" efter en lågprisoperation i Thailand.