Stream, Rent, or Buy

Episode 20: An American Girl in Paris (Part Deux)

43min - I seriens finale erstatter Carrie sin navnehalskæde med noget nyt fra Aleksandr, men det slår hende, at det næstbedste bare ikke er hendes stil. Charlotte og Harry erstatter deres seneste babyskuffelse med godt held fra Kina.

Episode 19: An American Girl in Paris (Part Une)

31min - Carrie byder New York et "Big" adieu og skåler afsked med pigerne, men da hun ankommer til Paris, opdager hun, at mere end hendes "Carrie" halskæde er tabt.

Episode 18: Splat!

28min - Er det på tide at holde inde med spørgsmålene? Carrie overvejer et udenlandsk koncept foreslået af Aleksandr og ser sit gamle liv flyve ud af vinduet. Miranda indrømmer sine betænkeligheder ved Aleksandr. Og Samantha opdager en vibratormisforståelse.

Episode 17: The Cold War

28min - Kan selv det hotteste forhold blive iskoldt? Carrie undgår kulden med Aleksandr, men hendes venner giver ham ikke en varm modtagelse. Miranda opvarmer sit nye hjem, og Samantha spreder en varm video for at komme et ikke så hot rygte til livs.

Episode 16: Out of the Frying Pan

28min - Benægtelse? Ven… eller fjende? Carrie frastødes af Aleksandrs forkærlighed for stærk kaffe og endnu stærkere realiteter. Charlotte løber for at flygte fra smerten ved ikke at have en baby og møder en lille glædeskugle, og Samantha får en ny frisure.

Episode 15: Catch-38

28min - Hvorfor "burde" vi os selv? Carrie balancerer følelsen af, at hun burde have en baby, med realiteterne ved sin fremtid med Aleksandr. Charlotte babysitter Brady, og Miranda nyder ikke sin tur væk med Steve, selvom hun ved, at hun burde.

Episode 14: The Ick Factor

27min - Er vi blevet intolerante overfor romance? Carrie spekulerer på, om hun kan klare alle Aleksandrs gammeldags romantik. Charlotte og Harrys romantiske middag har nogle uromantiske resultater, og Miranda udveksler vigtige "Jeg vil ikke" med Steve.

Episode 13: Let There Be Light

29min - Hvordan ender vi i mørket? Carrie kæmper for at tage let på det efter at have tilbragt natten med Aleksandr. Miranda og Steve står overfor en ubehageligt møde med hendes eks, og Samantha ser Smith i et helt nyt lys.

Episode 12: One

32min - Hvornår er det slut med at vente på den eneste ene? Carrie har et uventet møde i kunstens eksotiske verden. Charlotte får en overraskende nyhed, og Miranda og Steves verdener kolliderer ved Bradys første fødselsdagsfest.

Episode 11: The Domino Effect

26min - Hvor farlig er et åbent hjerte egentligt? Carries følelser vækkes ved et besøg fra en mere åbenhjertig Big. Charlotte sætter sin lid til en kinesisk læge i håb om at være reproduktiv, og Miranda løber ind i Steve og Robert, (der ordner tingene).

Episode 10: Boy, Interrupted

27min - Når det kommer til hjerteproblemer, bør vi så alle gå tilbage til high school? Carrie gentænder en gammel flamme, og selvom det er hot, er det bare lidt for tungt. Og Samantha sniger sig, i desperation for at være cool, ind på en eksklusiv pool club.

Episode 9: A Woman's Right to Shoes

27min - Hvornår holdt vi op med at have friheden til at være dig og mig? Da Carries Manolos bliver stjålet fra en gift vens fest, ser det ud til, at hendes single livsstil frarøver hende retten til at beklage sig. Miranda ser potentiale i naboen, Robert.

Episode 8: The Catch

27min - Hvornår holdt det op med at være sjovt og blev skræmmende? Carrie overvejer tanken om, at det sande match muligvis handler om at have et stærkt sikkerhedsnet til at gribe dig. Miranda gemmer sig under sengen ved tanken om at møde Steves nye kæreste.

Episode 7: The Post-it Always Sticks Twice

27min - Søger vi læresætninger for at mindske smerten? Carrie går med til at gå til Bed (en hot ny Club) i et forsøg på at komme over Post-it traumatisk stress forårsaget af Berger. Imens proklamerer Charlotte, at alt har et formål, selv forliste ægteskaber.

Episode 6: Hop, Skip And A Week

27min - Har vi brug for afstand for at komme tæt på? Carrie er i vildrede om sit nye forhold, da Berger afslører flere af sine følelsesmæssige begrænsninger. Samanthas nye PR "skabelse" er nu kendt over hele byen.

Episode 5: Lights, Camera, Relationship

27min - … Spiller de bare skuespil? Carrie er overrasket over, at Berger er cool med hensyn til et tur til hendes favoritdesignersted, men kold når det kommer til en pludselig succes. Imens har Miranda en uplanlagt overnatning med Steve.

Episode 4: Pick-A-Little, Talk-A-Little

27min - Er der tidspunkter, hvor damer, bare burde holde deres kæft? Carrie og Berger artikulerer deres mening om hinanden, men hun fornærmer ham med en hurtig bemærkning om hans roman.

Episode 3: The Perfect Present

28min - Kan du få en fremtid, hvis din fortid er nutid? Carrie besøger Bergers lejlighed for første gang og opdager hans Ex-filer. Imens ofrer Charlotte dele af sin fortid, da den første dag i hendes officielle konvertering til jødedommen nærmer sig.

Episode 2: Great Sexpectations

27min - Hvorfor er der altid noget? Selvom hun har et sexet (og offentligt) forspil med Jack, opdager Carrie, at det er en koldt mellem lagnerne. Miranda sammenligner Steve med sin nye kærlighed, TiVo, og Charlotte opvejer at konvertere til jødedom.

Episode 1: To Market, To Market

28min - Hvorfor bliver vi ved med at investere? Carrie har en teori om at have en hot date med en ny flamme, Jack Berger, har fået hendes aktier til at gå op. Miranda indrømmer sine sande følelser for Steve.