Stream, Rent, or Buy

Space Station Scooby!

The High School Wolfman's Musical Lament!

I Put a Hex on You!

A Run Cycle Through Time!

The Wedding Witch of Wainsly Hall!

Dance Matron of Mayhem!

Too Many Dummies!

Fear of the Fire Beast!

22min - Vår Scooby är lite av en bohemisk poet (men bara när ingen hör på) och Scooby är så stolt att han anmäler Shaggy till en estrad-poesi-tävling i Central Park.

Hollywood Knights!

22min - När Scooby och gänget undersöker en av de mest spökaktiga byggnaderna i historiska Hollywood Hills, träffar de ingen mindre än den kände skådisen George Takei.

One Minute Mysteries!

22min - Scooby och Shaggy älskar att umgås med sin bästa matkompis, Barry Allen/Flash. Barry är ledsen över att hans två kompisar alltid tvingas lämna sin mat-kalas för att lösa mysterier.

The Sword, the Fox and the Scooby-Doo!

22min - När vårt mysterielösande gäng kör bil i Japan, stoppas dem av ingen mindre än den kände skådisen Mark Hamill. Han är i stan för en klassfest, men ett förfärligt Rävmonster har attackerat festen och kidnappat en av Marks gamla lärare.

The New York Underground!

22min - Shaggy och Scooby tar med gänget för att träffa sin gode vän, skådisen och komikern Kenan Thompson. Han planerar att sända en speciell enmans-show för att rädda en kämpande gammal TV-kanal i Atlanta, Georgia.

The Nightmare Ghost of Psychic U!

22min - När Mysteriegänget kör vilse i Poconobergen i Pennsylvania, stöter de på Medie-universitetet, långt från allfartsvägen. Här träffar de Whoopi Goldberg, som gått på medieskolan i ett par månader nu.

What a Night for a Dark Knight!

21min - När Daphne får ett samtal från sin goda vän, sångaren och låtskrivaren, Sia, hamnar gänget i ett mysterium som involverar ett ont spöke, som tagit form av Sia som en spökaktig dubbelgångare.

Quit Clowning!

Now You Sia, Now You Don't!

22min - När Scooby och Shaggy tävlar i en snabbmatstävling sponsrad av restaurangkedjan Doc Tally, möter de sin ultimata utmaning, ätandes mot ingen annan än komikern, Jim Gaffigan.

Attack of the Weird Al-osaurus!

22min - När Steve Urkel ber om hjälp från vårt mysterielösande gäng att spåra upp den härjande Urkel-bot, stöter de på ett större mysterium. Det verkar som om Urkel-bot blivit tokig och rymt från ett Chicago-museum.

The Fastest Fast Food Fiend!

22min - När de kör över Klippiga bergen, upptäcker Msyteriegänget ett dragspelsläger, som drivs av ingen annan än Weird Al Yankovic. Men det är ingen dragspels-harmoni när et förfärlig dinosaurie (en farlig allosaur) attackerar lägret.

When Urkel-Bots Go Bad!

21min - När vårt mysterielösande gäng accepterar en inbjudan om att övernatta i det hemsökta Savannah Hotel i Las Vegas, innan det ska rivas, upptäcker de att de inte är ensamma.

The Cursed Cabinet of Professor Madds Markson!

22min - När vårt mysterielösande gäng går med på att hjälpa Ricky Gervais med en hemsökt, antik egyptisk staty av en katt, hamnar de i en konfrontation med en gammal gudinna, Bast, i mumieform.

The Scooby of a Thousand Faces!

21min - När en marmorstaty får liv i ett museum i Grekland, hamnar vårt gäng mitt emellan en skriande minotaurer och en svärd-svingande Wonder Woman.

Ollie Ollie In-Come Free!

22min - Scooby och Mysteriegänget träffar Wanda Sykes, som hjälper till att rädda en massa söta, gosiga djur till adoptioner i en stor djurtillbehörsaffär.

Elementary, My Dear Shaggy!

22min - Scooby-Doo och Mysteriegänget träffar basketlegenden och bowling-entusiasten, Chris Paul, vid en välgörenhets-golftävling i Florida.

Peebles' Pet Shop of Terrible Terrors!

21min - Scooby-Doo och gänget reser till Chambersburg, ett slagfält nära Gettysburg, för att undersöka det mystiska uppdykandet av spökzombie-soldater från det amerikanska inbördeskriget och hamnar ansikte mot ansikte med ett rivaliserande mysterielösande gäng, Tuffa vålnadsgänget.

A Mystery Solving Gang Divided

22min - När Scooby och gänget tar en tur till trevliga, gamla London, råkar de ut för hemska, skrikande dödskallar från en Engelsk legend. De samrabetar med en excentrisk man som hävdar att han är ingen mindre än Sherlock Holmes.

Revenge of the Swamp Monster

22min - När Scooby och gänget kommer till Gotham City för att besöka Alfred Pennyworth, springer de på ett farligt mysterium. Alfred har kidnappats av fladdermusmannen. Batman tar sig an fallet, och vill inte ha någon hjälp av våra näsvisa ungdomar.