Stream, Rent, or Buy

Episode 12: America: The Brides Of America

1h 27min - Randy Fenoli drager ud for at overraske vordende brude med en Kleinfeld-invitation om at finde deres drømmekjole og komme til et kæmpe bryllup i New York.

Episode 11: Kausi 1 Jakso 11

43min - Efter et overdådigt bryllup er overstået, mindes Randy og Hayley nogle af de bedste, sjove og følelsesmæssige øjeblikke fra denne sæson.

Episode 10: America: The Bride That Represents America

43min - Ved Randys sidste besøg overrasker han sygeplejersken LoAles efter arbejde i Bronx. Og han besøger også Buddy Valestro, kendt som "Cake Boss"!

Episode 9: America: Next Time I See You Will Be In New York!

43min - Randy er i Californien for at overraske Sky med en Kleinfeld-invitation og for at bede hende repræsentere sin stat ved et kæmpe bryllup i New York.

Episode 8: America: The Client Is Randy Fenoli!

44min - Randy er i Michigan for at overraske Lacy med en Kleinfeld-invitation og for at bede hende repræsentere sin stat ved et kæmpe bryllup i New York.

Episode 7: America: Ring That Bell

44min - Randy Fenoli drager ud for at overraske vordende brude med en Kleinfeld-invitation om at finde deres drømmekjole og komme til et kæmpe bryllup i New York.

Episode 6: America: Red, White And Randy

43min - Randy er i Washington for at overraske Jackie med en Kleinfeld-kjoleinvitation og for at bede hende repræsentere sin stat ved et kæmpe bryllup i New York.

America: Episode 5

43min - Randy er i Arizona for at overraske Lyndsey med en Kleinfeld-kjoleinvitation og for at bede hende repræsentere sin stat ved et kæmpe bryllup i New York.

America: Episode 4

44min - Randy er i Texas for at overraske Helicia med en Kleinfeld-kjoleinvitation og for at bede hende repræsentere sin stat ved et kæmpe bryllup i New York.

Episode 3: America: Do It With Your Boots On!

43min - Randy er i Colorado for at overraske Sammi Jo med en Kleinfeld-kjoleinvitation og for at bede hende repræsentere sin stat ved et kæmpe bryllup i New York.

Episode 2: America: I Met My Fiance In Jail

44min - Randy er i West Virginia for at overraske Erin med en VIP-invitation til Kleinfeld. Long Island-mediet Teresa Caputos datter er på kjoleindkøb.

Oh My God! Welcome to My Home!

44min - Randy kicks off his SAY YES AMERICA tour! When he shows up at unsuspecting Katie's front door she gets the shock of her life! Bride Dana wants to flash her tats on the wedding day but her conservative entourage won't go down without a fight!