Stream, Rent, or Buy

Closing Credits

The Jumper

The Old Street Lamp

26min - Det var en gang to barn, Gerda og Kay, som var bestevenner. En dag forsvant Kay plutselig og var borte hele vinteren. Da bestemte Gerda seg for å dra ut på en ferd helt til Snedronningens slott, for å få sin kjære venn tilbake.

Snedronningen, 2. del

26min - En liten fe fant opp et par støvler som kunne sende den som hadde dem på til den tiden man syntes var mest spennende!

Snedronningen, 1. del

26min - Det var en gang en prinsesse som tok imot beilere fra nær og fjern. Også Kloss-Hans, som hadde tatt med seg en død kråke og en tresko full av søle!

Grantræet

26min - Det fantes ingenting da Sven skulle arve farens formue. Ikke annet enn en tom og tilsynelatende ubrukelig koffert.

Guldskatten

15min - Det var en gång två barn, Gerda och Kaj, som var de allra bästa vänner. En dag försvann Kaj plötsligt och var borta hela vintern.

Klods Hans

12min - Det var en gång två barn, Gerda och Kaj, som var de allra bästa vänner. En dag försvann Kaj plötsligt och var borta hela vintern.

Lykkens galocher

15min - En liten fe uppfann ett par förtrollade stövlar som kunde ta sin bärare vart som helst i världen. Men ibland är det ändå bäst därhemma!

Ole Lukøje

12min - Det var en gång en prinsessa som tog emot friare från när och fjärran. Ja, hon tog till och med emot Dummerjöns, som hade tagit med sig en död kråka och en träsko full med lera som friargåvor!

Det er ganske vist!

26min - När fadern dog, fanns det nästan inget kvar för Sven att ärva. Bara en tom och till synes obrukbar koffert...

Hvad fatter gør, er altid det rigtige

26min - Det var en gång en höna som tappade en fjäder... /John Blund kommer om kvällen med sitt paraply och sitt magiska pulver och låter den lille pojken uppleva magiska resor och spännande äventyr...

Skarnbassen

26min - Om blott någon brydde sig om att fråga, skulle den gamla trasiga buteljhalsen kunna berätta många spännande historier!

Svinedrengen

26min - Det var en gång en kvinna som med hjälp av ett förtrollat vetekorn fick det allra sötaste lilla flickebarn - men flickan var blott en tumme hög!

Den gamle gadelygte

26min - Allt vad trädgårdsmästarens gröna fingrar rörde vid frodades och blommade... /Muskungen lovade att han skulle gifta sig med den första musflicka som kunde ge honom receptet på soppa på en korvsticka...

Kærestefolkene

26min - Far sålde familjens fina häst för en säck ruttna äpplen, men trots det fick han inte skäll när han kom hem till mor.

Den standhaftige tinsoldat

26min - Professorn ville så gärna bli luftballongskapten. Tillsammans med sin dresserade loppa gjorde han allt vad han kunde för att samla ihop pengar till en luftballong.

Rejsekammeraten

26min - Det var en gång en ung prins som klädde ut sig till svinaherde för att få den vackra prinsessan att älska honom för den han innerst inne var...

Tommelise

26min - Tordyveln var en fräck krabat som blev våldsamt avundsjuk när kejsarens häst fick nya guldskor!

Suppe på en pølsepind

26min - Det var en gång en tennsoldat som bara hade ett ben, men ett stort hjärta. En dag fick tennsoldaten syn på den vackra dansösen och begav sig ut på en farofylld resa!

Gartneren og herskabet

15min - När kungen gifte sig med en ny och elak drottning, skickades stackars Elisa bort och hennes elva älskade bröder förvandlades till vilda svanar!

De vilde svaner

13min - Det var en gång en ankunge som inte alls liknande sina syskon. Ensam lyckades han med knapp nöd klara sig genom den stränga vintern, men när värmen kom hade han förvandlats!

Springfyrene

26min - Granen drömde om ett spännande liv. En dag förvandlades den till en underbar julgran, men hur länge skulle denna glädje vara?

Snemanden

26min - Det var en gång en liten flicka som lade sina vissna blommor i sängen och under nattens lopp fick de plötsligt nytt liv igen... /En oväderskväll bankade det på slottsporten. Utanför stod en flicka som påstod sig vara en äkta prinsessa!

Den grimme ælling

26min - Trumslagarens fru hade alltid önskat sig ett barn och när lille Peter föddes blev han hennes ögonsten.

Loppen og professoren

13min - Snurrebassen elsket ballen av hele sitt hjerte. Også selv om ballen visstnok var forlovet med svalen i treet.

Fyrtøjet

26min - Snurran älskade bollen av hela sitt hjärta, trots att bollen sade sig vara förlovad med svalan i trädet./När det var dags för den gamla gatlyktan att pensioneras, fick den en underbar avskedspresent av sina vänner vinden, molnet och stjärnorna.

Nattergalen

13min - Det var en gång en näktergal som sjöng så vackert att kejsaren av Kina fällde tårar var gång han hörde den. Men snart skulle han komma att sakna näktergalen något alldeles förskräckligt!

Den lille havfrue

14min - Snögubben ville inte lyssna på hundens varningar. Den var förälskad i den vackra kaminen som spred sitt milda ljus innanför fönstret!

Kejserens nye klæder

26min - Det var en gång en liten sjöjungfru som på sin femtonårsdag fick lov att beskåda världen ovan havsytan. Men det bar sig inte bättre än att hon då förälskade sig ohjälpligt i en vacker ung prins...