Stream, Rent, or Buy

Janus

45min - Jochum bestemmer sig: et sidste job, og derefter vil han blive lovlydig. Men gangsteren han arbejder for har andre planer. Ewert er tilbage, men kan han fortælle hele sandheden om sin opdagelse?

Bucharest

45min - Ewert og Alina rejser til Rumænien for at finde ud af sandheden om menneskehandlen i Stockholm og for at rense Tobias’ navn. Jochum må træffe en afgørende beslutning.

The Box

45min - Efter eksplosionen leder Ewert, Mariana og Sven efter svar, og efterforskningen fører dem på en adrenalinpumpet jagt gennem Stockholm. Jochum kæmper med fortiden og ønsket om at leve lovlydigt.

Hostages

45min - Gidselforhandleren Tobias Nordwall bliver kaldt ud til hospitalet, hvor Lidia uventet kræver at han tager gidslets plads. Politiet må afsløre hendes motiv for at undvige en total katastrofe.

Plans

46min - Lidia bliver brutalt mishandlet og møder betjenten Mariana på hospitalet. Mariana vil fange de ansvarlige, men Lidia vil tage sagen i egne hænder. Ewert modtager forfærdelige nyheder om Anni.

Captives

44min - Lidia bliver lokket til Sverige af sin kæreste og ender i prostitution, men hun er sværere at slå ud end menneskehandlerne havde regnet med. Politiduoen Ewert og Anni babylykke tager en drejning.